Thuis in uw branche
Alle branchesContactformulier

Transport

Branchekennis

Logistiek icoon

Het vervoer over de weg floreert, dankzij de toename van het binnenlands transport: vrachtwagens leveren ruim 80 procent van alle in Nederland vervoerde goederen af.

Uitdagingen zijn het groeiende personeelstekort, automatisering (TMS-systemen), de mogelijke gevolgen van de Brexit en het vermogen om in te spelen op innovaties als Platooning, duurzame logistiek en multimodulair transport. De SRA-branche-expertgroep Transport buigt zich over de advieskansen.

Rapportages en cijfers

BiZ-abonnees kunnen onbeperkt benchmark- en brancherapporten downloaden uit 600 branches. Ook nieuwe klanten zijn vaak blij verrast met een persoonlijk rapport. Hiermee wordt in één oogopslag duidelijk hoe een ondernemer scoort ten opzichte van het gemiddelde in zijn/haar branche.

Publicaties

Trendrapporten en verdieping voor u als adviseur. De rapporten '2019 in Zicht' en 'Branches in Zicht 2018' geven een uniek inzicht in de actuele financiële trends en verwachtingen per branche.  In de branchesignaleringen worden advieskansen en specifieke vraagstukken voor de branche uitgelicht.

Nieuws

Dagelijks worden in de SRA-Nieuwsbank (alleen beschikbaar voor Nieuwsbank-abonnees) advieswijzers, (branche)nieuws en nieuwsbrieven geplaatst voor uw klanten in de transportbranche.

Vaktechniek

BiZ-data geven inzicht in brancherisico’s en worden daarom toegepast in de fiscale-, samenstel- en controlepraktijk. Onder meer in de werkprogramma’s.

BiZ-data worden ook gebruikt bij de berekening van het risicoprofiel door middel van rating. Voor BiZ-abonnees is deze brancherating een integraal onderdeel van de benchmarkrapportage.

CAO's

Bijeenkomsten

Ontwikkeling en verdieping van branchekennis vindt plaats tijdens SRA-Branche-expertgroepen, congressen, panels en kringen. Kijk hier voor het overzicht in de branche:

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren