Thuis in uw branche

Bemiddeling

SRA-HRM brengt kandidaten en kantoren op effectieve wijze met elkaar in contact. Naar aanleiding van een oriënterend gesprek met jou wordt een persoonlijk zoekprofiel opgesteld. Dat doen we aan de hand van jouw kennis, ervaring, wensen en ambities.

Vervolgens gaan wij op zoek naar het meest geschikte SRA-kantoor dat een passende positie voor je heeft. De kans op een succesvolle en uitdagende carrièrestap is met de keuze voor SRA-HRM dan ook zeer groot. Persoonlijke aandacht, kwaliteit, kennis van zaken en anonimiteit staan bij ons voorop.

Hoe gaat bemiddeling in zijn werk?

Je kunt uitgenodigd worden voor een persoonlijk gesprek met SRA-HRM, nadat je je hebt aangemeld voor persoonlijke bemiddeling. Doel van dit gesprek is om kennis met elkaar te maken en jouw persoonlijke zoekprofiel op te stellen: naar welke functie ben je op zoek en bij wat voor soort kantoor wil je werken? Welke zaken vind je belangrijk? Hoe zie je jouw zakelijke toekomst? Wat voor persoon ben je?

Deze en andere vragen worden je voorgelegd om een zo goed mogelijk beeld van jou te krijgen. SRA-HRM kent de 370 SRA-kantoren als geen ander en aan de hand van jouw persoonlijke zoekprofiel selecteren wij vervolgens een geschikt SRA-kantoor met een passende positie.

Anoniem

Dit kantoor stellen we vervolgens (in eerste instantie) anoniem aan je voor. We vertellen je onder andere in welke regio het kantoor zit, hoeveel medewerkers er werken, hoe de functie eruit ziet, welke werkzaamheden het kantoor verricht en welke cliënten het heeft. Zo krijg je alvast flink wat informatie over het kantoor en als het kantoor je wat lijkt, besluit jij of je daadwerkelijk ook een gesprek met het kantoor wenst. Dan pas geven we jouw naam door aan het accountantskantoor.

Wij plannen vervolgens een gesprek en uiteraard blijven wij je begeleiden tijdens de sollicitatieprocedure. Net zolang totdat jij de geschikte baan hebt gevonden.

Werkenbijsra.nl

Op onze vacaturewebsite Werkenbijsra.nl vind je meer informatie over bemiddeling via SRA.

Contact

Marjolein van der Poel 
Marjolein van der Poel
Consultant Werving & Selectie
E mvdpoel@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren