Thuis in uw branche

E-learning Cybersecurity en Privacy

Omgaan met cybersecurity, informatiebeveiliging, privacy en AVG in het mkb

Er worden steeds meer cyber incidenten gemeld in de media! Zorg dat u signalen herkent, de juiste voorzorgsmaatregelen neemt én weet wat u moet doen als u er toch mee te maken krijgt.

Overzicht

Prijs SRA-leden: € 105,00
Prijs niet-leden: € 129,00
PE-uren/punten:
AA/RA/RC 2
RB Algemeen 2
NEVOA 2
Bestemd voor: Accountant vennoot/medewerker, Teamleider/Relatiebeheerder, Zelfstandig assistent-accountant, Controleleider
Leerdoelen:

Ik ben in staat om:

  • De verschillende vormen van cyberdreigingen te herkennen en waar mogelijk te voorkomen.
  • Mijn kennis op het gebied van de AVG, privacy, datalekken en ‘veilig thuiswerken’ toe te passen.

Uw auteur

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot

Tony van Oorschot is Privacy Officer bij SRA.

.

Inhoud

Er worden steeds meer cyber incidenten gemeld in de media! Zorg dat u signalen herkent, de juiste voorzorgsmaatregelen neemt én weet wat u moet doen als u er toch mee te maken krijgt.

In deze e-learning neemt Tony van Oorschot u mee in de wereld van cybersecurity, phishing, ransomeware en datalekken. Hoe herkent u een cyberdreiging en wat kunt er u er tegen doen? Wat moet u doen als u toch getroffen wordt? Hoe zorgt u ervoor dat het kantoor of uw klant weer snel up and running is?  We frissen ook uw kennis over de AVG en privacy op. Wanneer spreken we ook alweer van een datalek? Tot slot werken we tegenwoordig veel thuis of op andere locaties. Hoe zorgt u ervoor dat dat veilig gebeurt? Waar moet u rekening mee houden? 

Na deze e-learning bent u geheel op de hoogte van de risico’s en gevaren van cyberdreigingen, u weet hoe u deze kunt herkennen, wat u kunt doen om dit (waar mogelijk) te voorkomen en wat u moet doen als u wel wordt getroffen.

  • De verschillende vormen van cyberdreigingen zoals phishing en ransomware
  • De impact van cyberdreigingen op uw organisatie
  • Een cyberaanval voorkomen
  • Update AVG, privacy en het voorkomen van datalekken
  • De criteria voor ‘veilig thuiswerken’.

Wilt u meerdere e-learning modules per jaar volgen? Bekijk dan onze aantrekkelijk geprijsde e-learning abonnementen. Of wilt u als kantoor meer e-learning in gaan zetten? Kijk dan naar onze kantorenabonnementen voor de mogelijkheden.

Deze e-learning is voor iedereen werkzaam binnen het mkb-accountantskantoor toegankelijk. U ontvangt een certificaat als bewijs van deelname. Op basis van de tijd die u aan de e-learning heeft besteed in combinatie met uw klikgedrag registreert het systeem dat u de e-learning heeft behaald. 

Deze e-learning is voor het jaar 2023 geaccrediteerd door het RB voor het verplichte PE-onderwerp Tax Technology. Indien u in het jaar 2022 niet voldoende punten heeft behaald voor het verplichte PE-onderwerp Tax Technology, kunt u dit jaar alsnog uw punten behalen met deze e-learning.

Deze e-learning is door NEVOA geaccrediteerd en geldt voor categorie 3.

Datum & tijd

Datum & tijd:
U kunt zich het hele jaar inschrijven voor deze E-learning module
Beschikbaar
Cursuscode: ELEC35073