Thuis in uw branche

Informeer proactief uw klanten met Branches in Zicht en de Nieuwsbank

Team Advies, Strategie & Data helpt u ook de juiste vraagstukken met uw klant te bespreken. Maak het verschil bij uw klant met het benchmarkplatform Branche in Zicht en blijf op de hoogte van het laatste nieuws met de Nieuwsbank. Beide adviesproducten zijn exclusief voor SRA-leden.

Branche in Zicht

Het benchmarkplatform Branche in Zicht (BiZ) is een totaalconcept waarin actuele, betrouwbare data, vakkennis en branche-expertise bij elkaar komen. De data uit 400.000 jaarrekeningen zijn verrijkt met branchespecifieke analyses en kpi's. De rapportages van BiZ helpen u om samen met uw klant de juiste vragen te bespreken. Zo krijgt uw adviesgesprek nog meer waarde en maakt u het concreet.

Vraag een proefabonnement aan

Direct zelf ervaren wat BiZ te bieden heeft voor uw kantoor en uw klanten? Dat kan met het gratis proefabonnement! Hiermee kunt u 6 weken onbeperkt gebruikmaken van het platform en BiZ ervaren zoals ook abonnees het gebruiken.

Nieuwsbank

De Nieuwsbank is de perfecte tool om actuele artikelen snel te delen en zelf op de hoogte te blijven. Of het nu gaat om het laatste nieuws over de auto van de zaak, een uitgebreid dossier over het Belastingplan of u wilt uw klanten helpen bij de transitie naar duurzaam ondernemen. De Nieuwsbank biedt het allemaal.

De SRA-redactie schrijft dagelijks artikelen die u eenvoudig kunt doorsturen, op uw website kunt plaatsen, kunt delen via sociale media of kunt gebruiken voor het samenstellen van een nieuwsbrief. Een mooie advieskans.

Vraag een proefabonnement aan

Wilt u de Nieuwsbank eenmalig gratis 6 weken proberen? Vraag dan een proefabonnement aan. Het proefabonnement wordt automatisch stopgezet.