Thuis in uw branche

My Performance tool

Dé hr-tool voor het SRA-kantoor: voor een volledig gedigitaliseerde hr-cyclus

De My Performance tool is gefocust op de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers. De tool maakt gebruik van het SRA-loopbaanmodel waarbij alle functiebeschrijvingen en beoordelingsformulieren de basis vormen van het systeem. Hoe brengt u de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers in kaart?

Gemak voor de medewerker

Medewerker
Met suggesties voor leerdoelen

Gemak voor de werkgever

Het is mogelijk uw medewerkers op drie niveaus doelen te laten formuleren: op organisatie-, team- en op individueel medewerkersniveau. U als werkgever helpt medewerkers bij het bepalen en behalen van hun ontwikkeldoelen in het overzichtelijke systeem van de tool.

Samen in 'gesprek'

Beoordelen

Aan het einde van het jaar kan de medewerker een zelfevaluatie invullen voor de functiecompetenties  behoren. Ook de leidinggevende vult deze evaluatie in voor de medewerker. Dit beoordelingsformulier, dat werkt met een vijfpuntschaal, vormt vervolgens een mooie basis om een eindejaar gesprek te voeren.

Lees verder

MyPE en My Performance tool

Nieuwe PEDoordat de MyPE-tool en de My Performance-tool nu in één systeem gecombineerd zijn, kunnen titelhouders – indien zij hier gebruik van maken – ook voldoen aan hun NVPE-verplichting.

Voor huidige MyPE-gebruikers is de My Performance-tool gratis.

Contact

Bram MookhoekBram Mookhoek
HR Consultant
E bmookhoek@sra.nl
T 030 656 60 60