Thuis in uw branche

My Performance tool

HR Performance Tool

Gebruikt uw kantoor nog een HR-cyclus in Word? Of wilt u ook graag een HR-tool speciaal ontwikkeld voor het mkb-accountantskantoor? SRA lanceert de My Performance tool, specifiek ontworpen voor SRA-leden.

Deze tool biedt alle informatie die nodig is om de HR-cyclus te professionaliseren. Uiteraard gebruikmakend van het SRA-loopbaanmodel (inclusief alle functiebeschrijvingen en beoordelingsformulieren). En dat volledig geautomatiseerd, overal toegankelijk, efficiënt en dus tijdbesparend.

Persoonlijke ontwikkeling in kaart

Voordelen voor de medewerker
Door concrete doelstellingen te bepalen (specifiek per functie en werkzaamheid), kunnen medewerkers gericht werken aan hun persoonlijke ontwikkeling. De koppeling naar passende trainingen en cursussen vergroten het gebruiksgemak en de efficiëntie en daarmee de haalbaarheid van de doelen.

Voordelen voor de werkgever
U helpt uw medewerkers in het bepalen en behalen van hun ontwikkeldoelen in een overzichtelijk systeem. Daarnaast is het voor u overzichtelijk welke trainingen en doelen bepaald en behaald worden. Zo krijgt u bijvoorbeeld inzicht in welke ontwikkeldoelen er veel gekozen worden, zodat u daar op kunt anticiperen.

Voor het accountantskantoor

Met de HR Performance tool houdt u grip op de organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en de ontwikkeling op individueel medewerkersniveau.

De automatische meldingen uit het systeem zorgen ervoor dat een continue dialoog mogelijk is. Met behulp van een dashboard heeft u inzicht in de meest gekozen competenties en werkzaamheden en de daaraan gekoppelde doelstellingen en trainingen.

Gereed in september 2023

Vanaf september 2023 is de tool gereed en voor alle SRA-kantoren beschikbaar tegen een aantrekkelijke prijs in abonnementsvorm!

Contact

Wilt u een demo presentatie of heeft u nog vragen over de HR Performance tool? Neem dan contact op met Bram Mookhoek.

Bram Mookhoek 

Bram Mookhoek
HR Consultant
E bmookhoek@sra.nl
T 030 656 60 60