Thuis in uw branche

Welke oplossing biedt Collectief Pensioen Kiezer?

Pensioenadvies zonder vergunning

Heeft u geen vergunning en wilt u uw klanten met aflopende pensioencontracten toch niet in de kou laten staan? Dan is Collectief Pensioenkiezer een interessant alternatief. Het is een internetapplicatie voor provisievrij pensioenadvies aan het mkb.

Uw klant kan zelf, zonder tussenkomst van een pensioenadviseur, het pensioen regelen dat het beste bij hem past. Door het online invullen van een uitgebreide vragenlijst krijgt de werkgever een volwaardig pensioenadvies dat voldoet aan de elf leidraden van de AFM.

Uitgangspunt hierbij is dat Collectief Pensioen Kiezer de zaken eenvoudig houdt, wat betekent dat er geen onnodig complexe zaken aan het advies worden toegevoegd. Het programma hanteert een aantal standaarden, die voor de meeste mkb-bedrijven meer dan voldoende zijn.

Zo hanteert Collectief Pensioen Kiezer één franchise en een gering aantal staffelpercentages. Verder is het nabestaandenpensioen altijd meeverzekerd en geïndexeerd. De vragen zijn zo eenvoudig mogelijk gehouden, zodat ze normaal gesproken voor elke werkgever te beantwoorden zijn. En als men toch vastloopt, kunt u uw klant zonder bezwaar helpen bij het geven van toelichting op de betekenis van de vragen. Of met het aanleveren van de noodzakelijke financiële gegevens. Hiervoor heeft u geen vergunning nodig en uw klant krijgt toch een deskundig advies.

Over Collectief Pensioen Kiezer

Collectief Pensioen Kiezer is onderdeel van Innosurance, een initiatief van onder meer Heilbron Assurantiën, al meer dan 80 jaar een van de top advieskantoren van ons land. Heilbron staat onder toezicht van de AFM en is aangesloten bij KIFID. Uw klant is hiermee verzekerd van een hoge kwaliteit.

Innosurance

Behoefte aan persoonlijk overleg? Bel of mail ons!

<< Terug naar menupagina

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren