Thuis in uw branche

Veelgestelde vragen Nieuwsbank

Heeft u een vraag over uw abonnement op de Nieuwsbank? Lees hieronder de antwoorden op de veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, neem dan gerust contact met ons op.

Proefabonnement

Hoe vraag ik een proefabonnement aan?
E-mail of bel met de afdeling Communicatie van SRA via nieuwsbank@sra.nl of 030 – 656 60 60.

Is een proefabonnement gratis?
Ja, een proefabonnement is gratis.

Hoe lang loopt het proefabonnement?
Een proefabonnement loopt 6 weken.

Stopt een proefabonnement automatisch?
Een proefabonnement stopt automatisch 6 weken na ingangsdatum.

Kan ik een proefabonnement verlengen?
Het is niet mogelijk om de periode van een proefabonnement te verlengen.

Abonneren

Wat zijn de kosten voor mijn abonnement?
De abonnementsvormen zijn ingedeeld op kantooromvang. Onder een kantoor vallen alle vestigingen en werkzame medewerkers. Zie het prijsoverzicht.

Als ik een abonnement heb afgesloten, wie hebben er dan allemaal toegang tot de SRA-Nieuwsbank?
Al uw medewerkers met een inlogaccount voor www.sra.nl hebben toegang tot de SRA-Nieuwsbank. Hebben zij nog geen SRA-account, dan kunnen zij deze aanvragen via registreren. Wilt u meerdere personen in één keer registeren, dan kunt u mailen naar registreren@sra.nl.

Ik heb een abonnement maar geen toegang tot de Nieuwsbank.
Vraag een inlogaccount aan via registreren

Wanneer gaat mijn abonnement in?
Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, starten wij het abonnement voor u op. U ontvangt een bevestiging per e-mail. Vanaf dat moment hebben uw medewerkers en u toegang tot de SRA-Nieuwsbank.

Hoe kan ik mijn abonnement opzeggen?
U sluit het abonnement voor één jaar af. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Na het eerste jaar is het abonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. U kunt de opzegging mailen naar nieuwsbank@sra.nl. Deze wordt altijd per e-mail bevestigd.

Wat valt onder het abonnement?
Het basisabonnement is een abonnement op de Nieuwsbank. Hier heeft u dagelijks toegang tot het laatste nieuws dat wordt geschreven door onze eigen redactie. Daarnaast zet de redactie geregeld nieuwsbrieven, advieswijzers en specials voor u klaar die u eenvoudig naar uw klanten kunt versturen.

Op welke aanvullende producten kan ik me abonneren?
U kunt uw website automatisch voorzien van het laatste nieuws met de RSS-feeds. Ook kunt u zonder omkijken een digitale nieuwsbrief naar uw klanten laten versturen.

Is het mogelijk artikelen in een eigen huisstijl te versturen?
Ja, u kunt een eigen huisstijl template laten maken. De kosten hiervan zijn eenmalig € 101 exclusief btw. Het template werkt voor het mailen van artikelen vanuit de Nieuwsbank en de RSS-feed voor uw website.

Facturatie en voorwaarden

Hoe vaak ontvang ik een factuur?
U ontvangt maandelijks een factuur voor de abonnementskosten en eventuele aanvullende abonnementen. Eenmalige kosten worden apart gefactureerd.

Wat te doen als mijn factuur niet klopt?
Neem dan contact op via nieuwsbank@sra.nl. Wij controleren de factuur en indien nodig wordt deze aangepast.

Wat als het aantal FTE’s van mijn kantoor wijzigt?
Als het aantal FTE’s wijzigt, dan dient u dit tijdig aan ons door te geven via nieuwsbank@sra.nl. Facturen worden niet gecrediteerd, ook niet als de staffel naar beneden wordt aangepast. Wij voeren de aanpassing door voor de eerstvolgende factuur.
 
SRA controleert jaarlijks aan de hand van de contributie de staffels. Indien nodig wordt de staffel automatisch gewijzigd. Fuseert uw kantoor, dan wordt de staffel automatisch tussentijds gecorrigeerd.

Welke voorwaarden zijn van toepassing?
Op de Nieuwsbank zijn de algemene voorwaarden van SRA van toepassing. Zie voor de volledigheid de disclaimer.