Thuis in uw branche

Eenvoudig uw handboeken online beheren

Alle SRA-Handboeken zijn beschikbaar in Scienta. Scienta is software voor het vastleggen en delen van informatie en documenten.

Omschrijving

Scienta Gebruikersdashboard

Met Scienta kunt u de handboeken eenvoudig onderhouden. Het doorvoeren van wijzigingen gaat snel en overzichtelijk en iedereen heeft altijd toegang tot de meest recente versie.

Prijs : op aanvraag
Bestel nu

Inhoud

Alle SRA-Handboeken zijn beschikbaar in Scienta. Scienta is software voor het vastleggen en delen van informatie en documenten. Met Scienta kunt u de handboeken eenvoudig onderhouden en beheren. Het doorvoeren van wijzigingen gaat snel en overzichtelijk en iedereen heeft altijd toegang tot de meest recente versie.

SRA-Handboeken eenvoudig beheren

Alle SRA-Handboeken zijn beschikbaar in Scienta:

  • SRA-Handboek Samenstellen
  • SRA-Handboek Beoordelen
  • SRA-Handboek Controle
  • SRA-Handboek Kwaliteit

De bijbehorende praktijkhandreikingen, voorbeelden en procedures zijn eveneens beschikbaar.

Nadat u de handboeken kantoorspecifiek heeft gemaakt, kunt u ze eenvoudig onderhouden en beheren. De handboeken bestaan uit verschillende hoofdstukken en paragrafen. De beheerder van het kantoor krijgt automatisch een melding als SRA de content actualiseert, hij/zij ziet in één oogopslag wat er is gewijzigd en voert wijzigingen in één keer door. Vervolgens kan de wijziging beschikbaar worden gesteld aan de medewerkers.

Bekijk hier een korte video over Scienta!

Nieuwe versie SRA-Handboek Kwaliteit online beheren?

Het Handboek Kwaliteit is geactualiseerd op basis van de wet- en regelgeving naar de stand per 1 januari 2018. Het vernieuwde SRA-Handboek Kwaliteit staat natuurlijk ook in Scienta. Lees hier meer over het Handboek Kwaliteit.

Hoe gaat u uw handboek Kwaliteit actualiseren? Het onderhouden en beheren van handboeken is in de praktijk veel werk. Hoeveel tijd is uw kantoor kwijt aan het bewerken en redigeren van nieuwe content, het communiceren van veranderingen en het kennis nemen hiervan? Daar komt ook nog de zoektijd bij, als niet alle kennis centraal is ontsloten. Al met al kost het veel tijd. Contentbeheer kan anders! U kunt uw vernieuwde handboek Kwaliteit vanaf nu eenvoudig onderhouden en beheren in Scienta.

Alle informatie op één plek

Scienta is een digitale werkomgeving om kennis in te delen, zaken vast te leggen en documenten te beheren. Of het nu gaat om procesbeschrijvingen, werkinstructies, uw personeelshandboek of andere informatie als het interne nieuws, notulen of presentaties: u heeft al uw informatie op één plek! Scienta heeft een krachtige zoekfunctie die door titels, teksten en bestanden zoekt én alles vindt. Kortom, u krijgt overzicht, bespaart tijd en vindt wat u zoekt!

Altijd de meest recente versie

U heeft altijd actuele documenten en ziet wijzigingen met één klik. Geen verschillende versies meer, maar altijd de laatste versie van een document. Alle wijzigingen worden bijgehouden in Scienta, u ziet met één druk op de knop precies wat er is veranderd. Zo kunt u altijd opzoeken hoe documenten in de loop der tijd zijn veranderd (ideaal voor audits).

Voordelen voor u

  • Centraal beheer handboeken, praktijkhandreikingen, procedures, etc.;
  • Efficiënte verwerking van wijzigingen en updates;
  • Behoud van historische artikelversies (eis volgens de BTA);
  • Overal en altijd beschikbaar (webbased);
  • Beveiligde en geautoriseerde omgeving.

Koppeling SRA-Werkprogramma’s

Voor een optimale integratie met uw werkprogramma’s hebben wij de hoofdstukken en paragrafen uit de SRA-Handboeken gekoppeld aan taken van het SRA-Werkprogramma Samenstellen, Beoordelen en Controle in Unit4, MLE en CaseWare. Zo kunt u vanuit elke taak in het werkprogramma direct de relevante paragraaf in het kantoorhandboek raadplegen.

Prijs

Prijzen zijn op aanvraag. De jaarlijkse gebruikersvergoeding is afhankelijk van de omvang van uw kantoororganisatie. Voor informatie kunt u contact opnemen met SRA-Vaktechniek via vaktechniek@sra.nl of 030 656 60 60.

Prijzen zijn exclusief btw. Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden SRA van toepassing. 

Vragen over dit product?

Dyonne Langerak

Dyonne Langerak

Productmanager

vaktechniek@sra.nl
Stel hier uw vraag per e-mail

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren