Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 22-4-2021

Aandacht voor collega's onderling en voor de klant

Eerder verschenen in ons ledenmagazine SRAadviseur

Driehonderdzeventig accountantskantoren en negenhonderd vestigingen die het stempel dragen van SRA-kantoor. Daarmee verbinden ze zich aan de kwaliteitsstandaard die SRA stelt. Van eenheidsworst is geen sprake, want elk kantoor kent zijn eigen identiteit. In deze rubriek maken we kennis met de verschillende kleuren van het SRA-palet. Deze keer Meester & Kuiper uit Hilversum/Badhoevedorp.

Jan-Peter van der Moer Arjan de Birk
Jan-Peter van der Moer en Arjan de Birk

Zei Aristoteles al niet: alles wat je aandacht geeft groeit? Ofwel: we zijn zelf verantwoordelijk voor de kansen die we creëren en benutten. Als je je richt op waar je blij van wordt en wat je goed kunt, en je weet waarin je graag nóg beter zou willen worden, dan kom je op een aangename manier vooruit. Bij Meester & Kuiper Accountants en Belastingadviseurs (M&K) zit deze filosofie duidelijk in de genen. In gesprek met Jan-Peter van der Moer (RA, partner) en Arjan de Birk (fiscalist, partner) komt het woord ‘aandacht’ in elk geval regelmatig terug. Aandacht voor de klanten uiteraard, maar ook voor elkaar.

Complementair

Eerst een stukje achtergrond. M&K is opgericht in 1990 en uitgegroeid tot een samengesteld kantoor met vijf vennoten en 35 medewerkers, verdeeld over twee Noord-Hollandse locaties: Hilversum (van de twee het grootst) en Badhoevedorp (onder de naam Schrauwers & Van der Neut). Het merendeel van de klanten komt uit de regio, maar ook bedrijven uit andere delen van het land weten M&K goed te vinden. Een focus op specifieke branches is er niet; het kantoor richt zich vooral op bedrijven met een dga en is vanuit het oogpunt van maatschappelijke betrokkenheid ook goed vertegenwoordigd in de stichtingen- en goededoelensector. En de meeste klanten heeft M&K al heel lang.

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur maart 2021

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur