Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 26-1-2022

Nieuwe vennoot voor Wesselman Accountants | Adviseurs

Per 1 januari 2022 is Martijn Verbaandert als ervaren fiscalist en familieadviseur toegetreden tot de maatschap van Wesselman Accountants | Adviseurs.

Martijn Verbaandert
Martijn Verbaandert

In Zuid-Nederland is Wesselman met 140 medewerkers over twee kantoren, in Eindhoven en Helmond, al geruime tijd een bekende speler op de zakelijke adviesmarkt voor (internationale) (familie)bedrijven. Sinds de oprichting in 1980 heeft het full service kantoor een stabiele portefeuille weten op te bouwen van voornamelijk grotere familiebedrijven en de achterliggende familie.

Voor Martijn Verbaandert was deze unieke klantenportefeuille, gecombineerd met de langdurige klantrelaties en de persoonlijke organisatiecultuur van het kantoor, de belangrijkste reden om in maart 2021 de overstap te maken van een big-4 kantoor naar Wesselman. Zijn focus bij Wesselman ligt dan ook voornamelijk op de verdere groei van het kantoor als vertrouwensadviseur voor familiebedrijven bijvoorbeeld door uitbreiding en continue verbetering van de aangeboden diensten.

Martijn Verbaandert neemt de plaats in van fiscaal vennoot Arno Aarts, die na 33 jaar afscheid heeft genomen van zijn positie binnen de maatschap. Martijn is samen met zijn partner en drie kinderen woonachtig in Vught en heeft Fiscale Economie gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Voor Wesselman is Martijn verbonden geweest aan o.a. een internationaal opererend Advocatenkantoor en een big-4 kantoor. Hij heeft het stokje met veel enthousiasme van Arno overgenomen en kijkt er naar uit om samen met zijn collega’s ondernemers iedere dag opnieuw te laten excelleren.