Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 7-11-2022

SRA-BiZ Kennisdag 2022: lancering van het nieuwe platform

Eerder verschenen in ons ledenmagazine SRAadviseur

Wat speelt er in uw speerbranche? Hoe kunt u daar met het vernieuwde Branche in Zicht-platform (BiZ) gericht op benchmarken? En welke stappen worden er in de branche gezet op het vlak van ESG? Tijdens de SRA-BiZ Kennisdag op 10 november duiken we dieper in de poel van actuele accountancy-uitdagingen en geven experts antwoord op prangende, branchegerelateerde vragen.

BiZ Kennisdag

Op de BiZ Kennisdag 2022 praten we u bij over de trends en ontwikkelingen in uw speerbranches, zoals disruptieve businessmodellen, innovatie op het gebied van duurzaamheid, de doorberekening van hoge energie- en brandstofprijzen, oplossingen voor steunterugbetalingen en het personeelstekort.

De Grote Omdenkshow

We beginnen de dag met een korte 'deep dive' in het vernieuwde BiZ-benchmarkplatform: welke nieuwe functionaliteit heeft het platform en welke mogelijkheden biedt dat accountants? Daarna is het tijd voor wat entertainment in De Grote Omdenkshow: hoe kunt u als accountant de spreekwoordelijke beren op de weg ontwijken? Dat doet u niet door een snelle oplossing te kiezen, maar door ‘omdenken’: het onderzoeken van de werkelijkheid en deze voor u te laten werken.

In de middag zoomen branche-experts in vier parallelsessies in op de specifieke sectoren automotive, horeca, bouw en retail. Vervolgens ontdekt u in de tweede algemene sessie welke invloed geluk heeft op het succes van uw accountancypraktijk en leert u om maximaal rendement uit deze geluksfactor te halen. Daarna sluiten we af met een netwerkborrel.

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur november 2022

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur