Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 21-2-2022

Van Eert accountants & adviseurs ontvangt het SRA-lidmaatschap

Van Eert accountants & adviseurs uit Eindhoven heeft het lidmaatschap ontvangen van SRA. Voor de vijftien medewerkers van het kantoor is de onderlinge nauwe samenwerking en het gebruikmaken van ieders sterke kant een van de belangrijkste speerpunten.

Van Eert logo

Synergie

Drs. Karel van der Pol RA en algemeen directeur: "Door het plezier in het werk en het teamwork ontstaat een synergie: een kennisoutput van niet vijftien maar twintig personen of meer. Wat natuurlijk grote voordelen heeft voor onze klant."

Innovatie

"Samen met het team zijn we continu bezig onze werkcultuur dusdanig te innoveren om op creatieve wijze tot meer originele ideeën te komen waarmee wij onze klanten kunnen ondersteunen. Voor ons leidt deze innovatiegedachte, samen de klus klaren, een goede en open werksfeer en een prettig contact met klanten tot een enorme toegevoegde waarde", aldus Van der Pol.

Volwaardige gesprekspartner

Voor Van Eert accountants & adviseurs is het van belang dat SRA bij stakeholders als de Rijksoverheid, AFM en NBA een volwaardige gesprekspartner is om zaken kenbaar en bespreekbaar te maken. Van der Pol: "Denk aan de effecten van de zeer grote tsunami aan regelgeving. Een ander belangrijk punt voor ons is dat SRA regelgeving werkbaar maakt via praktijkhandreikingen, cursussen, coaching en werkprogramma’s. Dit zijn onzes inziens zaken die collegiaal opgepakt moeten worden."

Collectief belang

Van Eert accountants & adviseurs realiseert zich terdege dat SRA een vereniging is met een collectief belang. "Wij willen ook ons collegiale steentje bijdragen aan diverse commissies en bijvoorbeeld reviews uitvoeren bij collega-kantoren."