Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 23-6-2023

Aansluiting Tenzing Accountants bij Brabant Accountants en Belastingadviseurs

De maatschap Brabant Accountants en Belastingadviseurs, met vestigingen in Uden, Gemert, Oss, Rosmalen, Someren en Waalre heeft met de partners van Tenzing Accountants (20 medewerkers en gevestigd te Oss) overeenstemming bereikt over aansluiting van hun accountants- en adviespraktijk bij Brabant Accountants en Belastingadviseurs. De aansluiting zal per 1 januari aanstaande een feit zijn, waarmee het totale personeelsbestand van Brabant Accountants en Belastingadviseurs uitkomt op ruim 110 medewerkers.

Brabant Tenzing
V.l.n.r. Wim Guth (Brabant Accountants), Marcel de Loijer, Frank van Liempt (beiden Tenzing Accountants) en Helmut Buddemeijer (Brabant Accountants)

Door samenvoegen van beide vestigingen in Oss zal de positie in de regionale markt van Oss en omgeving versterkt worden. Partners drs. Marcel de Loijer RA en drs. Frank van Liempt RA zullen deel gaan uitmaken van de maatschap Brabant Accountants en Belastingadviseurs die daarmee groeit naar 11 partners.

Beide organisaties laten zich qua samenstelling van klanten- en personeelsbestand prima vergelijken met elkaar en beide partijen vertrouwen erop dat deze stap bijdraagt aan het streven naar een toekomstbestendige organisatie die op eigen kracht de hedendaagse uitdagingen aan kan op het gebied van het aantrekken en behouden van voldoende gekwalificeerde medewerkers, automatisering en wet- en regelgeving. Daarbij blijven laagdrempelige vestigingen dichtbij de klant, met een 'Brabantse inslag' het uitgangspunt.