Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 17-10-2023

Ervaren Accountant / Vaktechneut gezocht voor het SRA-Bureau Vaktechniek

Het vaktechnisch bureau van SRA verleent de SRA-kantoren vaktechnische ondersteuning op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Op dit bureau werken negen zeer ervaren collega’s uit de mkb-accountantspraktijk, ieder met grote theoretische kennis op zijn of haar vakgebied. 

Overleg

Het team ontwikkelt en actualiseert vaktechnische publicaties zoals praktijkhandreikingen, signaleringen en werkprogramma’s. Ook fungeert het team als helpdesk, die jaarlijks ruim 3.000 vaktechnische vragen van SRA-kantoren beantwoorden, zoveel mogelijk met een praktische insteek. 

Vacature

Momenteel zijn wij op zoek naar een Ervaren Accountant / Vaktechneut die een dag in de week beschikbaar is voor de vaktechnische helpdesk Accountancy en voor het opstellen vaktechnische publicaties.

Wie zoeken wij?

Je bent zakelijk, klantgericht, analytisch en je kunt goed projectmatig werken. Uiteraard beschik je over een relevante opleiding en minimaal 10 jaar (relevante) werkervaring. Een combinatie met een functie in de praktijk bij een SRA-kantoor met een AFM-vergunning heeft de voorkeur. Je hebt controlecliënten in je portefeuille. 

Wat bieden wij?

Wij bieden een zeer afwisselende functie en een prettige collegiale sfeer. Uiteraard staat er een honorering tegenover.

Informatie en reactie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Marc van Gaalen van SRA-Vaktechniek, 06-53964184. Reacties graag met motivatie en cv mailen naar mvangaalen@sra.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.