Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 28-3-2023

HLB Blömer accountants en adviseurs voor het 3e jaar op rij Great Place To Work Certified

Met een score van 90% op de Trust Index en een respons percentage van 95%, mag HLB Blömer accountants en adviseurs in 2023 opnieuw de titel Great Place To Work Certified dragen.

HLB Blömer accountants en adviseurs
HLB Blömer is opnieuw 'Great Place To Work Certified'

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score van minimaal 70% behalen (plus een minimale respons én een ingevulde Culture Brief) mogen de titel Great Place To Work Certified voor één jaar dragen.

HLB Blömer accountants en adviseurs

HLB Blömer is een vooruitstrevende full-service accountants- en adviesorganisatie in de regio Utrecht en staat ruim een eeuw voor betrokken partnerschap, betrouwbaarheid en integriteit. Het team van 90 enthousiaste en betrokken medewerkers, én het samenwerkingsverband HLB, biedt een stevige basis voor innovatieve dienstverlening om zowel de huidige als toekomstige klanten te kunnen bedienen.

Binnen HLB Blömer vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij elkaar, elkaar te stimuleren en te laten groeien. Plezier in het werk is al jaren onderdeel van de missie van HLB Blömer. De balans privé/werk is heel belangrijk en willen we naast het serieuze harde werken, ook plezier met elkaar beleven.

Esther van Huizen, Partner HLB Blömer: ''Als Directie zijn we trots op onze collega's en organisatie. Samen zorgen we er voor dat we betrokken bij elkaar zijn en we met veel plezier samenwerken, zodat we onze klanten met enthousiasme en kwaliteit van dienst zijn. We zijn trots op onze cultuur en dit kunnen we met het certificaat Great Place To Work nogmaals aan iedereen laten weten.''

De resultaten

Een aantal stellingen inzake eerlijke behandelingen en veilige werkomgeving scoren 100%, andere stellingen die hoog scoren zijn bijvoorbeeld;

  • 'Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt’ => Score 95%.
  • 'Het management stelt vertrouwen in zijn medewerkers en biedt hen de ruimte om hun functie uit te oefenen' => Score 97%.

Over Great Place To Work

Al 35 jaar helpt Great Place To Work organisaties met het vergroten van vertrouwen op de werkvloer: het meest fundamentele element van een succesvolle organisatie. We geloven dat vertrouwen de basis is voor betere individuele prestaties, betere teamprestaties en betere bedrijfsresultaten. Groei en innovatie volgen dan vanzelf.

René Brouwers, algemeen directeur Great Place To Work Nederland, over het onderzoek: ''Wij vragen de mening van medewerkers op vijf waarden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en kameraadschap. Die waarden zijn gekoppeld aan prestaties. Deze aanpak hanteren wij wereldwijd in 60 landen bij jaarlijks ruim 10.000 organisaties.''