Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 24-4-2023

HLB Blömer en VERDER bundelen hun krachten

HLB Blömer en VERDER Accountants | Fiscalisten gaan met elkaar verder onder de naam HLB Blömer accountants en adviseurs. Door deze samenwerking wordt niet alleen de dienstverlening versterkt maar ook de positie in de regio Utrecht. Afgelopen week zijn medewerkers en klanten van beide kantoren geïnformeerd. De komende weken staan in het teken van de verdere integratie van VERDER Accountants | Fiscalisten in HLB Blömer.

Logo HLB Blomer

Krachten bundelen

HLB Blömer en VERDER gaan de krachten bundelen. Logisch. Strategisch zitten beide organisaties op één lijn. Zij delen bovendien een gemeenschappelijke visie op het gebied van goed werkgeverschap. Een Great Place To Work blijven gericht op plezier in het werk, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers. Met deze fusie ontstaat een organisatie met een stevige positie in Utrecht en omgeving.

Frank Verleg, partner HLB Blömer

''In een markt waarin op dit moment veel overnames plaatsvinden en private equity zijn intrede gedaan heeft, willen wij samen met VERDER werken aan een organisatie die de komende jaren een zelfstandige koers blijft varen. Focus op dienstverlening waar we al zo lang goed in zijn én samenwerken op vlakken waar we zelf niet in staat zijn het beter te doen dan onze strategische partners. De gesprekken met VERDER hebben ons overtuigd van de menselijke fit die wij juist zo belangrijk vinden in onze samenwerkingen. Daarnaast delen we een visie op onze toekomst.''

Timo van Eeden, partner VERDER

''Met VERDER hebben wij de afgelopen jaren een hele mooie zelfstandige groei doorgemaakt. Wij waren niet actief op zoek naar een fusiepartner, maar tijdens het zorgvuldige kennismakingsproces gedurende de afgelopen maanden zijn wij ervan overtuigd dat deze fusie met HLB Blömer voor onze klanten, mensen en dienstverlening een prachtige stap vooruit betekent. Doorslaggevend hierbij zijn de grote overeenkomsten in de wijze waarop beide organisaties omgaan met werkgeluk van medewerkers en kwaliteit van dienstverlening aan onze klanten.''

Eén vestiging

VERDER zal doorgaan als HLB Blömer accountants en adviseurs. De komende tijd wordt door de kantoren gewerkt aan de integratie van beide organisaties. De kantoren worden samengevoegd in Nieuwegein op de bestaande locatie van HLB Blömer. Vanaf dan zal het team van HLB Blömer uit ongeveer 115 medewerkers bestaan, waaronder een directie bestaande uit 12 partners.