Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 14-12-2023

Köhlerdeboer accountants en adviseurs krijgt lidmaatschap SRA

Köhlerdeboer accountants en adviseurs heeft eerder het SRA-lidmaatschap ontvangen. Met een team van 15 medewerkers ondersteunt het accountants- en advieskantoor uit Maastricht hoofdzakelijk mkb-bedrijven met een breed scala aan diensten. Van het opstellen en beoordelen van jaarrekeningen, fiscale adviezen en bedrijfsadvies tot administratieve ondersteuning.

Logo Köhlerdeboer

'Keurmerk dat écht getuigt van kwaliteit'

''Met ons lidmaatschap van SRA sluiten wij ons aan bij een breed netwerk van 370 accountants- en advieskantoren, die zich net als wij richten op het midden- en kleinbedrijf. Wij wilden graag een keurmerk voeren dat ook écht getuigt van de kwaliteit van onze dienstverlening. Om lid te mogen worden, moeten we aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen. Niet alleen bij de aanvraag, maar ook tijdens het lidmaatschap. Die kwaliteit wordt tijdens een review onafhankelijk en objectief getoetst'', vertelt Vincent Köhler AA.

Sparringpartner voor ondernemers

Pascal de Boer AA: ''Naast de specialisatie in het mkb en een brede dienstverlening kenmerken wij als SRA-gecertificeerd kantoor ons vooral door persoonlijk en duurzaam klantcontact. Wij willen onze klanten echt goed leren kennen, als ondernemer én persoonlijk. Die persoonlijke aandacht wordt ook erg gewaardeerd door klanten, vaak mkb- en familiebedrijven in de regio. We zijn dan misschien hoofdzakelijk met cijfers bezig, maar een klant is bij ons nooit een nummer. We zijn behalve accountants ook nadrukkelijk adviseurs en geven niet alleen fiscale adviezen, maar ook bedrijfsadvies, waarbij we voor een ondernemer fungeren als volwaardig sparringpartner.''

Toegevoegde waarde SRA

''Het SRA-kwaliteitskeurmerk is voor ons veel meer dan een mooi uithangbord voor ons kantoor. De vaktechnische ondersteuning op het gebied van accountancy en fiscaliteit, maar ook kantoororganisatie, is van duidelijke toegevoegde waarde voor ons'', zegt Köhler. ''Net als het aanbod aan opleidingen, cursussen en trainingen van SRA. Plus het feit dat men optreedt als belangenbehartiger'', besluit De Boer.