Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 14-4-2023

SRA-lidmaatschap voor Bastiaan Accountants uit Groningen

Bastiaan Accountants uit Groningen heeft onlangs het SRA-lidmaatschap ontvangen. Het is een zelfstandig en vooruitstrevend kantoor, met aan het roer de twee vennoten Wietse Holman en Marcel Meiring. Met een no-nonsense motto verzorgt het team van 10 de boekhouding snel, degelijk en betrouwbaar. Kwaliteit leveren wordt als vanzelfsprekend gezien en dat toont het kantoor graag aan met het lidmaatschap.

Logo Bastiaan Accountants

Sinds 1994 verzorgt Bastiaan Accountants de administratie van bedrijven: van jaarrekeningen tot begrotingen en van fiscale aangiften tot startersbegeleiding. Het accountantskantoor gaat met de tijd mee: er wordt gewerkt via een steeds verder geautomatiseerd systeem, waarmee het de klant zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. In combinatie met een laagdrempelige en persoonlijke aanpak is het bedrijf een betrouwbare en toekomstbestendige partner voor ondernemers.

Sparren met SRA

Bastiaan Accountants vindt het als relatief klein kantoor prettig om te kunnen sparren over alle wijzigingen in wet- en regelgeving met SRA. Marcel Meiring: ''Binnen SRA is er veel aandacht voor fiscale en accountancyvraagstukken met heldere adviezen. Hierdoor versterken wij ons netwerk en blijven gemakkelijk op de hoogte van alle wijzigingen. Mede daardoor kunnen wij onze klanten adviseren en begeleiden bij diverse vraagstukken.''

Jong en ambitieus

Het kantoor sluit niet uit om in de toekomst actief bij te dragen aan SRA. Het jonge en ambitieuze team staat altijd open voor iets nieuws en draagt graag zijn steentje bij.