Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 19-3-2024

Nijssen & Partners verkrijgt lidmaatschap SRA

Accountantskantoor Nijssen & Partners uit Den Haag is lid geworden van SRA. Het kantoor is een zogeheten 'boutique' kantoor. "Dat wil zeggen dat het een klein kantoor is dat in een bepaalde niche is gespecialiseerd", zegt Laurens Nijssen, registeraccountant en belastingadviseur.

Nijssen & Partners

"Ik heb mijn bedrijf opgericht vanuit de wens mij exclusief te richten op internationale groepscontroles", vervolgt Nijssen. Dit houdt in dat Nijssen & Partners een audit-only kantoor is dat zich alleen richt op de jaarrekeningcontrole van Nederlandse moedermaatschappijen met activiteiten in het buitenland of juist buitenlandse moedermaatschappijen met hun activiteiten in Nederland. Om de internationale clientèle te bedienen is het kantoor tevens aangesloten bij XLNC, een internationaal netwerk van onafhankelijke accountants-, juridische en managementadviespraktijken van over de hele wereld.  

Waarom SRA?

Waarom heeft Nijssen gekozen voor het lidmaatschap? "Met het SRA-lidmaatschap willen wij ons streven naar kwaliteit benadrukken. SRA staat voor een kwalitatief hoge standaard en helpt Nijssen & Partners bij de uitvoering van de werkzaamheden. Op deze wijze beschikken wij continu over alle tools, guidance en knowhow in de snel veranderende wereld van de accountancy."

Nijssen hoopt op den duur actief een bijdrage te kunnen leveren aan een verdere kwaliteitsverbetering van de niche waarin het kantoor werkt en aan de uitstraling van het beroep in het algemeen. "Nu de wereld zo snel verandert, is het van belang om samen te werken en met alle leden van SRA doen we dat."