Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 27-3-2024

RA12 Registeraccountants opent 3e vestiging in Naarden

Met trots kondigt RA12 Registeraccountants aan dat zij per 1 september de deuren openen van hun derde vestiging in Naarden. Ondanks de krapte op de arbeidsmarkt zijn ze er in geslaagd om het personeelsbestand fors uit te breiden en naast de vestigingen in Zwolle en Veenendaal nu ook de deuren te open in Naarden.

 

Logo RA12 Registeraccountants

Zij zien dat hun model een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan deze groei. De belangrijkste kenmerken van het model zijn 'audit only', vaste prijzen en geen meerwerk, eerst medewerkers dan nieuwe opdrachten en korte doorlooptijden. Ze schrijven geen uren.

De vestiging in Naarden zal net als de vestigingen in Zwolle en Veenendaal actief zijn in het mkb en de (semi-) publieke sector, met een specialisatie in onderwijs, not-for-profit stichtingen en decentrale overheden. Daarnaast werken ze actief samen met verschillende kantoren die onvoldoende capaciteit hebben voor audit, die audits zelf niet kunnen uitvoeren vanwege onafhankelijkheidsproblemen, zelf niet over een vergunning beschikken of hun vergunning willen inleveren. Jim van der Borg en Willem Slotboom zullen de rol van extern accountant gaan vervullen.