Sla menu over
Thuis in uw branche

Jubileum evenement: SRA 35 jaar!

Jubileumevenement 10 december 2024Dit jaar viert SRA haar 35-jarig bestaan. Een bijzonder feit, dat we niet zomaar voorbij laten gaan. Dit vieren wij aansluitend aan onze Algemene Ledenvergadering met een Jubileumevenement voor onze leden en relaties op dinsdag 10 december 2024 bij het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Aanmelden Jubileumevenement en/of ALV

In 35 jaar heeft SRA zich ontwikkeld tot een bloeiende en professionele vereniging voor bijna 370 zelfstandige accountantskantoren met ruim 900 vestigingen in Nederland. SRA behartigt de belangen van deze kantoren en met praktische en strategische ondersteuning versterkt SRA de bedrijfsvoering van de aangesloten kantoren. SRA staat op de kaart binnen de branche en de SRA-accountantskantoren bedienen samen meer dan 55% van het mkb, kortom, je kunt niet meer om SRA heen. Dit gaan we met elkaar feestelijk vieren!

Tijdens dit Jubileumevenement staat het thema 'Samen innoveren' centraal. Hoe ontwikkel je een omgeving waarin innovatie en ondernemerschap kunnen gedijen? Gastsprekers Paul Iske en Stine Jensen nemen u beide op hun eigen wijze mee in dit thema. Mark Wijsman, ook bekend met het thema innoveren, begeleidt u gedurende dag als dagvoorzitter. 

Tevens maken wij van deze gelegenheid gebruik om de Jan Zweekhorst Award 2024 en het Jubileumboek uit te reiken. Er is uiteraard voldoende gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en dit feestelijke moment te vieren onder het genot van muziek, een hapje en een drankje.

Meld u aan en reserveer 10 december vanaf 14:00 uur in uw agenda om samen met ons het glas te heffen!

Banner 35 jaar

Programma:


14.00 uur: Inloop en registratie met ontvangst SRA-leden


14.30 uur: Algemene Ledenvergadering


15.30 uur: Uitreiking Jubileumboek en Jan Zweekhorst Award 2024


Paul Iske16.30 uur: Thema: Samen innoveren met gastspreker Paul Iske linkedin, oprichter van het Instituut voor Briljante mislukkingen


17.30 uur: Walking dinner


Stine Jensen19.30 uur: Thema: Samen innoveren met gastspreker Stine Jensen linkedin, bijzonder hoogleraar publieksfilosofie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en programmamaker bij omroep HUMAN


20.30 uur: Granddessert en afsluiting jubileumevenement


Mark WijsmanDagvoorzitter Mark Wijsman linkedin, neemt u gedurende de dag mee door het programma.


Beknopte informatie

Locatie: NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1, Nieuwegein
Datum: dinsdag 10 december 2024

Aanmelden

U bent van harte uitgenodigd aanwezig te zijn bij het SRA Jubileumevenement. De Algemene Ledenvergadering is alleen toegankelijk voor SRA-leden. U dient zich voor beide programmaonderdelen apart aan te melden.

Aanmelden ALV en/of Jubileumevenement

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met Claudia Bergkamp:

Claudia Bergkamp

E communicatie@sra.nl
T 030 656 60 60