Thuis in uw branche

Aansluiting Bolk & De Bekker bij Brabant Accountants en Belastingadviseurs

  • Publicatiedatum: 22-10-2021
Aansluiting Bolk & De Bekker bij Brabant Accountants en Belastingadviseurs
Jeroen van der Putten RA (links) en Maarten van Asseldonk RA

De activiteiten van het kantoor in Uden zullen voortaan plaatsvinden vanuit de bestaande locatie van Brabant Accountants en Belastingadviseurs aan de Verlengde Velmolen 8. Het kantoor in Rosmalen blijft de activiteiten voortzetten vanuit de huidige locatie aan de Saffierborch 26. Partners Maarten van Asseldonk RA, Jeroen Langens AA en Perry Vleeshouwers AA zullen deel gaan uitmaken van de maatschap Brabant Accountants en Belastingadviseurs.

Beide organisaties laten zich qua samenstelling van klanten- en personeelsbestand prima vergelijken en de partners vertrouwen erop dat deze stap bijdraagt aan het streven naar een toekomstbestendige organisatie die blijvend kan voldoen aan de eisen en wensen vanuit klanten, medewerkers en regelgevers. Daarbij blijven laagdrempelige vestigingen dicht bij de klant, met een 'Brabantse inslag' het uitgangspunt.

De aansluiting is per 1 januari 2022 een feit, waarmee het totale personeelsbestand van Brabant Accountants en Belastingadviseurs uitkomt op circa 100 medewerkers werkend vanuit zes locaties.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren