Thuis in uw branche

HLB Blömer accountants en adviseurs bestaat 100 jaar

  • Publicatiedatum: 20-6-2017

Het in Nieuwegein gevestigde  accountantskantoor HLB Blömer accountants en adviseurs  bestaat 100 jaar. Het zelfstandige,  toonaangevende kantoor werkt sinds 2015 landelijk samen met  HLB Nederland en  is met circa 80 medewerkers  en 1000 klanten in 2017 een gerenommeerde speler in de accountantsmarkt in de regio Utrecht.  De huidige directie is trots op het behalen van deze mijlpaal en viert dat deze week met haar relaties met een groots evenement in het bijzijn van de kleinkinderen van de oprichter.

Historie

In 1917 opende  de heer  F.A. Blömer, als één van de eerste voltijdse accountants in Nederland, zijn kantoor in Utrecht. Zijn zoon J. Blömer volgde hem na de 2e wereldoorlog op. Ondanks dat er sinds 1979 geen Blömer meer actief is in de organisatie, is de naam altijd gehandhaafd door het kantoor. Vanuit de Maliebaan in Utrecht is er gestart met de groei naar een volwaardig accountantskantoor, die een groot deel van het MKB in de regio Utrecht bedient. De heer Blömer vond, naast kwalitatieve hoogwaardige dienstverlening met een persoonlijk accent en  hard werken, het belangrijk dat balans tussen privé en werk goed was. Een cultuur  die we binnen onze organisatie nog steeds hanteren.

Toekomst

De komende jaren blijven de uitgangspunten van Blömer stevig overeind staan. De persoonlijke benadering zal ervoor zorgen dat de wet- en regelgeving op een pragmatische wijze wordt toegepast om te voldoen  aan de verwachtingen van onze klanten. De jonge en dynamische organisatie staat daar garant voor.

Stichting leergeld

HLB Blömer is nauw betrokken bij Stichting Leergeld Nieuwegein. Wij hebben onze gasten gevraagd om ter gelegenheid van ons jubileum een donatie te doen voor Stichting Leergeld.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren