Thuis in uw branche

HLB in de race voor de Exact Cloud Award 2017

  • Publicatiedatum: 19-7-2017

HLB Van Daal & Partners behoort tot de top 15 genomineerde kantoren voor de Exact Cloud Award 2017. Door de vernieuwende aanpak en diverse procesverbeteringen binnen onze organisatie is het gelukt en selecteerde Exact HLB uit meer dan 350 accountantskantoren, waarna ook de jury onder de indruk was van de organisatie.

Partner bij HLB Van Daal & Partners Maurice Kil: "Wij zijn natuurlijk enorm trots dat wij genomineerd zijn voor deze award! Het bevestigt dat onze innovatieve insteek en de intensieve samenwerking met onze klanten werkt!"

Arthur Schins, manager Business Innovation vult aan: "Nieuwe ontwikkelingen vragen een nieuwe aanpak. De ontwikkelingen op het gebied van data en IT bieden veel nieuwe kansen en mogelijkheden om de resultaten en (financiële) performance van onze klanten te verbeteren. Middels dashboards kunnen klanten zien hoe de onderneming draait en of de doelstellingen behaald worden. Realtime inzicht in het bedrijf en de branche, dat helpt onze klant om snel te kunnen schakelen of bij te sturen."

Wat is de Exact Cloud Award?

De Exact Cloud Award is dé verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen.

De jury heeft 15 accountants- en administratiekantoren geselecteerd uit de inzendingen, waar het publiek nu op kan stemmen. Alle inzendingen werden op verschillende aspecten van innovatie beoordeeld; natuurlijk gebruik van de cloud en online samenwerken, maar ook inbedding van innovaties in de organisatie, de vertaling naar de klant en concrete voorbeelden van innovaties binnen het kantoor. De 6 genomineerden met de meeste publieksstemmen én een goede score op de vragenlijst, mogen zich in oktober presenteren aan de vakjury. Tijdens Exact Live 2017 op 15 november 2017 in de Jaarbeurs Utrecht worden de winnaars bekend gemaakt.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren