Thuis in uw branche

Een betere performance voor de ondernemer

SRA-Nieuwsbank

  • Publicatiedatum: 4-4-2018

Een adviseur die bovenop actuele kennis zit om die vervolgens te vertalen naar een betere performance, privé en zakelijk, voor de ondernemer. Dat is wat de ondernemer wil. Nieuw huwelijksvermogensrecht? Pensioen in eigen beheer? Andere fiscale tips? De Nieuwsbank is voor u een handige manier om de ondernemer te adviseren. Met de statistieken als waakhond, want je wil wel weten in welke onderwerpen de ondernemer is geïnteresseerd.

OverlegEnkele adviestips voor uw ondernemer? Wat te denken van de Special Lonen, de Advieswijzer Loonkostenvoordelen, een podcast over het nieuwe huwelijksvermogensrecht, de Special Miljoenennota, de Eindejaarstips of een animatiefilm over het pensioen in eigen beheer. U wilt uw klanten hierover snel en gemakkelijk adviseren? Dan heeft u aan de Nieuwsbank een adviestool bij uitstek. Vergroot uw bereik! Met gemak kunt u (branche-) artikelen, achtergronden en (branche-)specials (automatisch) op uw site zetten, mailen, uitzetten via social media of gebruiken voor presentaties. Opdat uw ondernemer weet dat hij bij u op het netvlies staat.

DRV over de Nieuwsbank

"Als kennisorganisatie willen we ondernemers helpen hun bedrijfsprestaties duurzaam te verbeteren door hen praktische tips en adviezen te geven. Dit doen we onder meer door dagelijks kennisartikelen te delen via onze website en nieuwsbrieven. De Nieuwsbank helpt om kwalitatief hoogwaardige informatie te delen met onze doelgroep", zegt Mariëlle Spuijbroek, partner en fiscalist van DRV Accountants & Adviseurs en actief gebruiker van de Nieuwsbank.

Lees verder in de SRAspecial 2018

SRAspecial 2018

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAspecial 2018?

Lees hier de gehele SRAspecial 2018

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren