Thuis in uw branche

Gevarieerd aanbod in SRA-Nieuwsbank blijkt groot succes!

  • Publicatiedatum: 6-3-2018

De SRA-Nieuwsbank blijkt een groot succes. Meer dan 150 SRA-kantoren hebben inmiddels een abonnement op deze advies- en informatietool voor de klant.

SRA-Nieuwsbank iPadHet succes komt onder meer voort uit het feit dat er zoveel mogelijk wordt aangehaakt bij actuele thema's en onderwerpen die abonnees ook zelf aandragen. En omdat de content op een zeer gevarieerde manier wordt aangeboden.

Actueel

Populaire thema's zijn momenteel het Stopzetten van Pensioen in eigen beheer voor de dga, het nieuwe Huwelijksvermogensrecht en Bedrijfsoverdracht binnen het familiebedrijf. Confianza Accountants: "In begrijpelijke woorden kan Confianza – gevraagd en ongevraagd – klanten van actuele informatie en advies voorzien. Door het gericht delen van nieuwsberichten uit de SRA Nieuwsbank, onder andere op onze website, creëren wij extra adviesopdrachten."

Gevarieerd aanbod

De Nieuwsbank bevat onder meer korte actuele ondernemersgerichte artikelen, nieuwsbrieven, specials, branchefeeds, animaties en podcasts. Alle content is 1-op-1, al dan niet geautomatiseerd, te plaatsen op de website en rechtstreeks te delen via mail en sociale media.

SmitsVandenBroek Adviseurs | Accountants: "De SRA Nieuwsbank ervaren wij als een prima middel om in te zetten voor het verspreiden van artikelen en overige informatie zoals branchenieuws en praktijkhandreikingen, met name via social media. Door de verschillende mogelijkheden om nieuws te delen kun je proactief reageren en zorgen voor persoonlijk contact met je klanten."

Gratis proefabonnement

SRA-leden die willen zien wat de Nieuwsbank te bieden heeft, kunnen voor een periode van 6 weken een gratis proefabonnement krijgen. Belangstellenden kunnen hiervoor contact opnemen met Iris de Deugd:

E idedeugd@sra.nl
T 030 656 60 60
 

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren