Thuis in uw branche

Innovatief met klanten en ICT? Ding dan mee naar de Exact Cloud Award

  • Publicatiedatum: 5-3-2018

Bent u met uw kantoor bijzonder innovatief op het gebied van samenwerken met klanten en/of de inzet van ICT? Zet u net dat stapje harder voor uw klanten, heeft u een unieke manier om ze te boeien en te binden? Schrijf u dan nu in voor de Exact Cloud Award.

Ieder accountantskantoor kan meedoen. Menno Kooreman, Manager SRA-Automatisering tevens jurylid: "Het maakt niet uit hoe groot (of klein) uw kantoor is! En u hoeft zelfs geen klant van Exact te zijn om toch mee te kunnen doen." Aanmelden is gratis en kan tot en met 30 maart 2018.

Een mooie check waar u nu staat!

U start met het invullen van een vragenlijst. Dit is niet alleen de aanmelding, het is een eerste goede check om te kijken waar u op dit moment staat als het gaat om innovatie en samenwerking met uw klanten. Meedoen op zich zorgt dus al voor interessante en praktische inzichten.

Praktische workshop

De jury maakt een voorselectie uit de binnengekomen vragenlijsten en kiest vijftien kantoren die doorgaan naar de volgende ronde. Zij krijgen een praktische marketingworkshop. Dringt u door tot deze top 15? Dan krijgt uw kantoor al flinke publiciteit tijdens de stemronde. De zes kantoren die overblijven presenteren zich aan een jury, die de winnaars bepaalt. Menno: "Vorig jaar eindigden maar liefst drie SRA-kantoren in de Top 6. En dat heeft hen zeker geen windeieren gelegd."

De winnaars worden bekend gemaakt tijdens Exact Live op woensdag 10 oktober 2018.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren