Thuis in uw branche

Laat zien dat u SRA gecertificeerd bent!

  • Publicatiedatum: 30-9-2019

Hoe maakt u duidelijk aan uw (potentiële) klanten en relaties wat de toegevoegde waarde is van het SRA-accountantskantoor en waarin u zich onderscheidt? Op de nieuwe webpagina sra.nl/gecertificeerd vindt u tools en tips hoe u dit kunt doen.

Nieuw beeldmerk

SRA-gecertificeerd KeurmerkEr is een nieuw beeldmerk ontwikkeld: SRA gecertificeerd. Download het beeldmerk en plaats dit op uw website of vervang het huidige SRA-logo door deze nieuwe variant. U kunt het nieuwe beeldmerk ook bijvoorbeeld gebruiken op uw visitekaartje of in uw digitale handtekening.

SRA.nl/ondernemer

Om uw (potentiële) klant duidelijk te maken wat voor hen de meerwaarde is van uw SRA-lidmaatschap, is een nieuwe pagina ontwikkeld: sra.nl/ondernemer. De belangrijkste voordelen, pluspunten en extra’s die u als SRA-kantoor biedt, worden hier kort uiteengezet. Link deze pagina aan het nieuwe beeldmerk op uw site, zo komt uw websitebezoeker direct op de juiste plek voor meer informatie.

De ondernemer vertelt

Sven Erik ZandvoortTwee aansprekende ondernemers vertellen in een korte video wie zij zijn en waarom zij klant zijn bij een SRA-accountantskantoor. De verhalen zijn neutraal neergezet, dus zonder de naam van het accountantskantoor. Daardoor zijn ze voor ieder SRA-lid te gebruiken. Zet deze video’s op uw site of gebruik ze bij een presentatie van uw kantoor.

Flyer voor uw klant

Download de nieuwe ondernemersflyer 'Kies bewust voor een SRA-accountantskantoor', handig voor in uw informatierek, in de wachtruimte of om uit te delen bij ondernemersbijeenkomsten. Op de achterzijde van de flyer kunt u in de witruimte linksboven uw eigen kantoorlogo en contactgegevens plaatsen. U krijgt binnenkort ook een aantal exemplaren toegestuurd.

Bord en raamsticker

Voor ieder SRA-lid is een bordje met SRA gecertificeerd ontwikkeld dat u bijvoorbeeld bij uw entree of bij uw balie kunt bevestigen. Het beeldmerk is er ook in een raamsticker-variant. Uw relatiemanager neemt beide zaken voor u mee bij het volgende kantoorbezoek. U kunt deze ook via de site aanvragen via sra.nl/gecertificeerd.

Naar sra.nl/gecertificeerd