Thuis in uw branche

Nieuw! De SRA-Cultuurscan voor uw samenstelpraktijk

  • Publicatiedatum: 14-3-2018

Heeft u een samenstelpraktijk? Dan moet u, conform de nieuwe regels van de NVKS, vanaf dit jaar extra aandacht besteden aan kwaliteit. Daarbij is een kwaliteitsgerichte cultuur voor ieder accountantskantoor van belang.

Om het huidige klimaat van uw kantoor in kaart te brengen heeft SRA een unieke Cultuurscan speciaal voor de samenstelpraktijk ontwikkeld. De scan maakt eenvoudig en snel inzichtelijk op welke punten u zeer goed en minder scoort. Op basis van die uitkomsten en SRA-aanbevelingen kan, indien gewenst, gericht een verbetertraject van uw kwaliteitssysteem worden opgesteld.

Wat wordt gemeten?

De SRA Cultuurscan Samenstelpraktijk is een op maat gemaakte variant van de eerder ontwikkelde scan voor niet-OOB kantoren. Het betreft een anonieme enquête, die aan al uw medewerkers wordt voorgelegd. Hierin wordt gevraagd naar de onderwerpen kwaliteit, aansturing van het kantoor, samenwerking van teams, ontwikkelingsmogelijkheden, ethisch bewustzijn en werkdruk, beloningsbeleid, de foutencultuur en de strategie van uw kantoor.

Rapport en advies

De resultaten van uw kantoor worden weergegeven in een rapport en in een persoonlijk gesprek met u besproken en geanalyseerd. Hierbij wordt onder meer gebruik gemaakt van een SRA-brede benchmark. Waar optimalisatie mogelijk is, geeft SRA advies op maat. Met alle inzichten kunnen concrete stappen worden gezet, om het huidige kwaliteitssysteem van uw kantoor verder te verbeteren.

Judith van der Hulst Wilma HosangMeer informatie

Contact 

Heeft u belangstelling of wilt u meer weten over de Cultuurscan voor de samenstelpraktijk? Neem dan contact op met Judith van der Hulst of Wilma Hosang, beiden senior strategieadviseur bij SRA:

whosang@sra.nl
E jvanderhulst@sra.nl
T 030 656 60 60

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren