Thuis in uw branche

Nieuwe awareness campagne: De winst van werkgeluk

Eerder verschenen in ons ledenmagazine SRAadviseur

  • Publicatiedatum: 24-11-2022

In september 2021 is SRA gestart met de campagne ‘Jouw wereldbaan dichtbij!’ om de voordelen van het werken bij een SRA-kantoor onder de aandacht te brengen bij studenten en starters. In november 2022 is ook de (online)campagne ‘De winst van Werkgeluk’ gestart, waarbij we ons richten op de ervaren functies binnen de branche.

Met deze nieuwe imagocampagne willen we accountants en fiscalisten die overwegen het vak te verlaten omdat ze bijvoorbeeld te weinig autonomie krijgen, laten zien dat werken bij een SRA-kantoor echt anders is en wat de voordelen zijn. Werken bij een SRA-kantoor betekent namelijk dat je verbonden bent met je werk – zien waar je het voor doet –, de omgeving (zichtbaar), klanten (direct contact) en collega’s (persoonlijker). Daarnaast kent een SRA-kantoor een goede balans tussen werk en privé (past bij iedere levensfase).

Awareness campagne

De winst van werkgeluk

Wat is winst? Dit is echt niet alleen in geld uit te drukken. Wat te denken van werkgeluk door blije klanten, door toffe, uitdagende werkzaamheden, meer vrije tijd en minder werkdruk? En tóch de carrière bewandelen waar je van droomt. Maar dan met de ambitie óók te streven naar variatie, vrijheid en doen waar je goed in bent. Dát is volgens SRA de winst van werkgeluk. In deze campagne onderscheiden we drie onderwerpen die bijdragen aan werkgeluk en waar SRA-kantoren het verschil maken:

  • Vakinhoudelijk: brede werkzaamheden voor brede klantengroep, je doet ertoe!
  • Goede werk-privébalans: passend bij je levensfase
  • Collegialiteit: persoonlijke aanpak binnen alle SRA-kantoren

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur november 2022

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur