Thuis in uw branche

SRA-Werkprogramma’s Samenstellen en Beoordelen geactualiseerd

  • Publicatiedatum: 1-12-2020
Laptop

De werkprogramma’s voor samenstelopdrachten en beoordelingsopdrachten zijn geactualiseerd door het SRA-Vaktechnisch bureau, onder toezicht van de Commissie Vaktechniek Accountancy en sluiten aan bij de SRA-handboeken en praktijkhandreikingen.

Release 2020

De werkprogramma’s zijn geactualiseerd op basis van aanpassingen in wet- en regelgeving (UBO-register, Wwft, NOCLAR), het werkprogramma continuïteit is aangevuld met vragen over de impact van Covid-19 en er zijn vragen opgenomen over de verwerking van de NOW1-regeling.
Tevens zijn enkele verslaggevingsvragen geactualiseerd. Verder is er een voorloopvraag toegevoegd voor het proces rondom opdrachtaanvaarding, als dit centraal is geregeld dan vervallen een aantal stappen.

De technische ondersteuning voor de werkprogramma’s Samenstellen en Beoordelen is er vanuit Caseware, MLE en Unit4. Het werkprogramma Samenstellen is eveneens beschikbaar in Infine, Silverfin (NIEUW) en Visma.

En bent u al bekend met de SRA-NOW-werkprogramma’s? Kijk hier voor meer informatie.

Kwaliteit & stabiliteit

De werkprogramma’s hebben telkens de aandacht, ze worden elk jaar geactualiseerd en geoptimaliseerd. Door dit continu proces bieden wij kwaliteit. Als u met de SRA-werkprogramma’s werkt, weet u zeker dat dat conform de richtlijnen is. De SRA-werkprogramma’s zijn geschikt voor elk teamlid, van de beginnende assistent tot ervaren accountant. Met de SRA-werkprogramma’s kan iedereen in uw organisatie met een gerust hart de opdrachten uitvoeren.

Meer informatie

Wij organiseren regelmatig webinars en workshops over de werkprogramma’s. Bent u niet in de gelegenheid om daaraan deel te nemen? Dan kunnen wij ook een afspraak plannen met u! Neem dan contact op met Paul Davids (030 656 60 60 of wp@sra.nl). Of kijk voor meer informatie op www.sra.nl/werkprogrammas.