Thuis in uw branche

The Audit Generation krijgt SRA-lidmaatschap

  • Publicatiedatum: 15-12-2020
Logo The Audit Generation

Accountantskantoor The Audit Generation heeft onlangs het lidmaatschap van SRA ontvangen. Het kantoor opereert vanuit Utrecht nu nog met z’n tienen, maar groeit sterk door.

Zelfsturend team

The Audit Generation investeert in innovatie en werkplezier. Mark van Diermen RA en partner bij het kantoor: “Ons kantoor is een ontmoetingsplek voor talent en een plaats waar innovatie wordt gestimuleerd. De organisatie is gericht op flexibiliteit, kwaliteit en output met een zelfsturend team dat zelf de voorwaarden bepaalt. Wij geven onze medewerkers vertrouwen, stimuleren hun ideeën en laten ze innoveren. Met als resultaat gelukkige medewerkers die excellente resultaten leveren. Het principe lijkt simpel, maar staat haaks op de gevestigde orde van compliance, checklists en procedures.”

Vitaliteit en gezondheid

The Audit Generation ziet zichzelf als nieuwe generatie accountants waarbij vitaliteit en gezondheid een belangrijk punt van aandacht is. Van Diermen: “Wij faciliteren gezonde lunches en voor sportieve activiteiten maken wij tijd. Onze ambitie is om de sociaalste en innovatiefste accountantsorganisatie van Nederland te zijn! Op deze reis gaan wij heel veel plezier hebben, omdat dit bij ons een belangrijke drijfveer van succes is.”

Compliancekosten

The Audit Generation hoopt dat SRA de compliancekosten in de komende periode kan verlagen door innovatiever en effectiever in te spelen op de huidige ontwikkelingen. “De veranderingen in de politiek zijn volgens ons een prachtige kans voor SRA om mee te bewegen.”

Innovatieve controletechnieken

Het kantoor hoopt dat SRA actief concrete guidance gaat aanbieden op het gebied van innovatieve controletechnieken en deze methode NV COS-proof maakt met concrete en heldere handreikingen. Het kantoor zelf wil SRA ondersteunen bij het aanjagen van deze en andere innovatieve ontwikkelingen.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren