Thuis in uw branche

Trends en ontwikkelingen in uw IT-landschap

Eerder verschenen in ons ledenmagazine SRAadviseur

  • Publicatiedatum: 10-2-2022
Laptop

De digitale transformatie is in 2020 in een stroomversnelling terechtgekomen. Zeker waar het gaat om online samenwerken en het onderhouden van contacten. Maar dat is slechts een klein stukje van het digitaliseringsverhaal, we zijn nog lang niet volledig getransformeerd. Veel kantoren worstelen nog met keuzes en vragen. Dit gaat verder dan alleen de transitie naar de cloud. Het gaat om het maken van de juiste keuzes om de IT-omgeving toekomstbestendig te maken.

Wij merken dat veel kantoren door de continue veranderingen worstelen met hun keuzes op IT-gebied. Begrijpelijk, want er lijkt geen zekere keuze te maken. Bij ieder besluit is er de angst om een verkeerde keuze te maken. Niets doen is geen optie. IT is en blijft cruciaal voor de bedrijfsvoering. U zult keuzes moeten (blijven) maken.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, houdt SRA de IT-markt nauwlettend in de gaten. Regelmatig worden gesprekken gevoerd met kantoren en IT-bedrijven en wordt onderzoek gedaan om te peilen wat er speelt, zoals het tweejaarlijkse onderzoek naar gebruikte software en de IT-infrastructuur, de SRA IT-Benchmark.

De IT-Benchmark geeft een goed beeld van de softwareontwikkelingen voor de automatisering van het kantoor en de dienstverlening aan klanten. Wie zijn de spelers van nu en straks? En, wat is de impact van alle ontwikkelingen op uw IT?

Lees verder in de SRAadviseur

SRAadviseur december 2021

Benieuwd naar andere artikelen uit de SRAadviseur?

Lees hier de gehele SRAadviseur