Thuis in uw branche

Accreditatie SRA begeleidingsdagen maakt Praktijkopleiding MKB compleet

  • Publicatiedatum: 2-5-2017

SRA mag vanaf heden de begeleidingsdagen in het kader van de Praktijkopleiding MKB verzorgen. Hiervoor heeft zij van de Raad voor de Praktijkopleiding de accreditatie gekregen.

Eerder werd al accreditatie verstrekt voor het verrichten van de nul-meting bij aanvang van de praktijkopleiding, het aanbieden van een driejarig trainingsprogramma en het verzorgen van intervisie. Nu SRA ook de begeleidingsdagen mag verzorgen, is de ondersteuning samen met het stagebureau en referaat compleet.

PlanningNieuw: Van 250 naar 150 uur controlestage

Trainees moeten tijdens de Praktijkopleiding MKB tenminste 250 uur werkzaamheden verrichten binnen de controlepraktijk. Dit bleek voor verschillende kantoren in praktijk vaak lastig te organiseren voor trainees. Daarom kan dit aantal uren worden verlaagd naar 150 uur mits de trainee ook de bijbehorende vier verplichte begeleidingsdagen per jaar volgt. De begeleidingsdagen vinden plaats op het SRA-kantoor in Nieuwegein, maar kunnen in overleg ook op het kantoor of andere locaties in het land worden georganiseerd.

Meer weten?

Voor meer informatie en inschrijven voor de begeleidingsdagen alsmede de rol die SRA hierin voor het kantoor kan betekenen, kan contact worden opgenomen met SRA Educatie, T: 030 – 656 60 60 of kijk op het trainingsprogramma voor Praktijkopleiding MKB en Assurance.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren