Thuis in uw branche
Vind een SRA-kantoor in de buurt

Kenmerkend voor een SRA-kantoor

  • Mkb-specialist en meer

Als ondernemer bent u bij het SRA-kantoor op de juiste plek. Of u nu een dga bent, een eenmanszaak, familiebedrijf of een internationaal opererend bedrijf met meerdere vestigingen.  Ook als vereniging, stichting of gemeente bent u bij het SRA-kantoor aan het goede adres.

  • Gecertificeerde kwaliteit

Het SRA-kantoor wordt door meerdere partijen regelmatig gecontroleerd op kwaliteit, kennis en deskundigheid. Hierdoor bent u verzekerd van een betrouwbare partner.

  • Brede dienstverlening

Of het nu gaat om het samenstellen of de controle van uw jaarrekening, fiscale en juridische adviezen, financieringsaanvragen, fusie- en overnametrajecten, HR-zaken en vele andere vraagstukken, de SRA-adviseur heeft alle expertise in huis. Of heeft de juiste contacten. Hierdoor is een SRA-kantoor zoveel meer dan een administratiekantoor.

  • Persoonlijk en duurzaam contact

Het SRA-accountantskantoor wil u als persoon en als ondernemer beter leren kennen. Dat geldt natuurlijk ook voor uw bedrijf. De SRA-adviseur streeft namelijk altijd naar een duurzame relatie. Daarbij, hij spreekt uw taal, denkt met u mee en snapt uw vraagstukken. Hij is immers zelf ook ondernemer.

  • Kennis van uw branche

De SRA-adviseur kan via de SRA Branche-in-Zicht-database beschikken over een enorme hoeveelheid data en kennis van tal van branches. Hiermee kan hij uw bedrijf benchmarken, een vergelijkende data-analyse uitvoeren en u gericht adviseren. U weet waar u staat in uw branche.

  • Lokaal, regionaal, landelijk én internationaal

De SRA-adviseur heeft kennis van de lokale markt en het regionale ondernemersklimaat en beschikt over het juiste netwerk. Doet u zaken over grens? Via SRA-International kan het kantoor beschikken over internationale kennis en een internationaal netwerk.


Naar de pagina Kies voor het SRA-accountantskantoor