Sla menu over
Thuis in uw branche

Over SRA

SRA verenigt 375 accountants- en advieskantoren. Deze 375 SRA-kantoren kiezen bewust voor samenwerken én kennisdelen. SRA faciliteert haar leden op een breed terrein van zaken zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Niet alleen op accountancy- en fiscaal gebied. Ook bij hun HRM-beleid, management, marketing en communicatie. Zo staat het SRA-keurmerk garant voor kwaliteit van het totale SRA-kantoor.

Welke unieke extra's biedt SRA haar leden?

  • Complexe zaken? Deskundigen geven antwoord

Ieder SRA-kantoor kan dagelijks bij SRA terecht met vragen over lastige of complexe zaken. Een team van deskundig fiscalisten en accountants staat klaar om in de materie te duiken en het juiste antwoord te geven. Tevens zorgen zij voor actuele kennisoverdracht van wet- en regelgeving zodat iedere medewerker van een SRA-kantoor altijd op de hoogte is van de laatste stand van zaken en u gericht kan adviseren.

  • Kennis delen én van elkaar leren

SRA organiseert, samen met de kantoren, talloze kennissessies, praktijkbijeenkomsten en brainstorm- en sparringsmomenten. SRA-leden komen hier naartoe om kennis te delen, van elkaar te leren en met elkaar te discussiëren over actuele thema’s. SRA is niet voor niets een vereniging!

  • De juiste opleiding

SRA ontwikkelt en faciliteert vakkundige opleidingen die nodig zijn om de kennis en kunde van alle medewerkers van het accountantskantoor op peil te houden. Van vaktechnische opleidingen voor de controller tot aan praktijktrainingen voor de telefoniste. Een compleet pakket waardoor de kwaliteit van het kantoor op peil blijft.

  • Belangenbehartiging: ook voor ú

SRA komt op voor de belangen van alle SRA-kantoren én hun klanten. SRA neemt daarvoor zitting in diverse besturen en commissies bij onder meer de Belastingdienst, het ministerie van Financiën en MKB-Nederland.

  • Actueel ondernemersnieuws

Dagelijks publiceert SRA actueel nieuws voor u als klant van het SRA-kantoor. Denk aan fiscale tips, ondernemersadvies, HRM-informatie en vele andere relevante financiële zaken. Soms algemeen nieuws, soms specifiek voor bijvoorbeeld de dga, zzp’er, het familiebedrijf, vereniging, stichting of branche.

  • Internationale vraagstukken

Doet u zaken over de grens? Heeft u vestigingen in het buitenland? Dan heeft u een accountant nodig met internationale kennis. Via SRA International kunnen leden snel en eenvoudig terecht met vragen bij deskundige accountantskantoren in het buitenland.


Naar de pagina Kies voor het SRA-accountantskantoor