Sla menu over
Thuis in uw branche

Linda van Dijk, HRM

Ik ben trots dat we kantoren kunnen helpen bij hun professionalisering

De afdeling HRM van SRA is veelzijdig. We proberen onze leden op een breed terrein te informeren, begeleiden en te ondersteunen.

Linda

Goed zicht op ontwikkelingen in de Nederlandse markt

Ik ben trots dat we het grootste salarisonderzoek in Nederland onder de accountants- en belastingadvieskantoren uitvoeren. Hierdoor hebben wij goed zicht op de meest actuele salarissen van medewerkers bij SRA-kantoren en wat de ontwikkelingen zijn in de markt. Daarnaast hebben we één van de grootste stagebureau’s van Nederland met een aantal zeer gedreven en vakkundige collega’s die wel 600 trainees begeleiden.

Kantoren helpen

In mijn werk als hr-adviseur ben ik trots dat ik echt iets kan toevoegen en de kantoren verder kan helpen in de professionalisering van hun hr-instrumentarium.

SRA-Leerdag

Ik organiseer dit jaar voor de tweede keer samen met een collega de SRA-Leerdag. Een dag speciaal voor alle medewerkers van SRA. Een inspirerende en uitdagende dag waar LEREN centraal staat. Ik vind het uitdagend om bij dit grote project betrokken te zijn en op deze manier iets moois neer te zetten voor al mijn collega’s!

Terug naar Werken bij SRA