Thuis in uw branche
Contact Wilt u meer weten over ons lidmaatschap of via ons kwaliteitspakket kennis maken met onze ondersteuning? Mail Mieke Meijer

Unieke kwaliteitsondersteuning

U kiest elke dag voor kwaliteit. Uiteraard van uw dienstverlening, maar ook van uw kantoororganisatie en uw personeel. SRA biedt u tal van handvatten om de kwaliteit op al die onderdelen te kunnen meten, verbeteren, monitoren én zichtbaar te maken.

1. Kwaliteit op uw netvlies?

Ronald Ogink
Bekijk de video

2. Oorzakenanalyse

Weet u welke factoren binnen uw organisatie uw kwaliteit op een hoger niveau tillen? En welke juist missers veroorzaken? Als u dat helder heeft, krijgt u meer grip. En weet u aan welke knoppen u moet draaien om het maximale uit uw kantoor te halen.

Lees verder

4. Communicatietoolbox

SRA-gecertificeerd
Bouwen aan vertrouwen

6. Ervaringen collega's

Hoe ervaren collega-kantoren het lidmaatschap van SRA? Wat vinden ze waardevol? Lees de ervaringen om een idee te krijgen waar SRA uw kantoor kan ondersteunen.

Lees verder

7. Kwaliteitspakket

Met het SRA-Kwaliteitspakket kunt u gebruikmaken van de ondersteuning van SRA om het kwaliteitsniveau van uw organisatie verder te optimaliseren. Het abonnement bevat verscheidene vaktechnische producten, diensten en faciliteiten.

Bekijk de mogelijkheden