Thuis in uw branche

Fiscale cijfers

Praktisch belastingkompas

Fiscale cijfers

In de editie van 2023 vindt u een compleet overzicht van alle actualiteiten uit het Belastingplan 2023, inclusief vergelijkende cijfers met de jaren 2022 en 2021 en een handig trefwoordenregister.

Er is een uitgebreidere toelichting op de reparatiewetgeving box 3 en een beknopte weergave van de toekomstige voorstellen in het e-book opgenomen. De tekst is bijgewerkt tot en met 20 januari 2023.

E-book Fiscale cijfers stopt!

We willen de accountancy- en fiscale praktijk van onze SRA-kantoren zo goed mogelijk ondersteunen. Daarbij willen we onze mankracht zo optimaal mogelijk inzetten. Dat betekent een flexibele en wendbare instelling, waarbij we keuzes moeten maken en onze dienstverlening regelmatig moeten herijken. Het e-book Fiscale Cijfers is daar een voorbeeld van. Er is besloten met deze uitgave te stoppen, waardoor er ruimte vrijkomt om onze middelen in te zetten voor andere vormen van dienstverlening aan onze leden.

Let op! Het bestaande e-book Fiscale Cijfers 2023 blijft voor uw kantoor online beschikbaar in verband met de aangiften 2022 en 2023. Verder kunt u voor fiscale cijfers naar het Fiscale Memo 2024 van Wolters Kluwer, dat telkens een update krijgt. Als u lid bent van SRA heeft u daar toegang toe.

Meer informatie alleen toegankelijk voor SRA-leden.   Registreer of Log in.