Sla menu over
Thuis in uw branche

Kenmerken SRA-Werkprogramma Samenstellen

Wat zijn de kenmerken van de SRA-Werkprogramma's Samenstellen?

SRA-werkprogramma: efficiënt en risicogericht samenstellen

Met het SRA-werkprogramma samenstellen kunt u de efficiency en de kwaliteit van de werkzaamheden binnen uw kantoor sterk optimaliseren. Op basis van de stuurvragen en gedocumenteerde beslissingen leidt het programma u naar het meest efficiënte en effectieve werkprogramma voor uw samenstellingsopdracht.

Hoe komen de werkprogramma's tot stand?

De werkprogramma's zijn ontwikkeld door leden van het SRA-Vaktechnisch Bureau, onder toezicht van de SRA-Commissie Vaktechniek Accountancy en sluiten aan bij de SRA-Handboeken en praktijkhandreikingen.

Naast de werkprogramma's voor Samenstellingsopdrachten heeft SRA ook werkprogramma's Controleopdrachten en Beoordelingsopdrachten.

Kwaliteit & Stabiliteit

Door de samenwerking met softwareleveranciers, de Commissie Vaktechniek Accountancy, de Reviewcommissie, het SRA-bestuur en het SRA-Vaktechnisch Bureau bieden wij kwaliteit en stabiliteit met onze werkprogramma’s. De werkprogramma’s hebben continu onze aandacht, daarom worden ze elk jaar geactualiseerd en geoptimaliseerd. Door dit continue proces bieden wij kwaliteit!

Geschikt voor iedereen

Als u met onze werkprogramma’s werkt, weet u zeker dat u volgens de richtlijnen werkt. Onze werkprogramma’s zijn geschikt voor ieder teamlid, van beginnend assistent tot ervaren accountant. Met de SRA-Werkprogramma’s kan iedereen in uw kantoororganisatie met een gerust hart de samenstellingsopdracht uitvoeren.

Applicaties

De technische ondersteuning voor het SRA-werkprogramma Samenstellen is er vanuit de volgende leveranciers en applicaties:

Kenmerken werkprogramma Samenstellen

  • Aansluiting met relevante wet- en regelgeving.
  • Risicogerichte aanpak.
  • Efficiënte werkwijze door onderscheid 'administratieve dienstverlening' en 'samenstellen'.
  • Koppeling met vaktechnische content.
  • Fiscale werkprogramma’s (Loonheffing, btw en vpb).

Heeft u interesse in het werkprogramma Samenstellen?

Wij organiseren regelmatig presentaties over de SRA-werkprogramma's. Ook is het mogelijk om een tijdelijk licentie te krijgen zodat u de werking van de software met het SRA-werkprogramma kunt testen.

Afspraak op kantoor?

Bent u niet in de gelegenheid om naar een bijeenkomst te komen? Dan komen wij graag langs om het werkprogramma toe te lichten en te demonstreren. Neem dan contact op met ons om een afspraak te plannen!

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:

Paul Davids

Paul Davids
Projectmanager Vaktechnische tooling
E wp@sra.nl
T 030 656 60 60