Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 28-5-2020

Nieuw! Dossier De nieuwe PE-regeling

Vanaf 1 januari 2021 is er een nieuw PE-model van toepassing voor de accountants van SRA-kantoren. Geen 40 PE-punten meer, maar een portfolio met een beschrijving van de ontwikkeldoelen en de vertaalslag naar leerdoelen en leeractiviteiten. Er gaat voor u als accountant en uw kantoor dus heel veel veranderen.

Beeldmerk nieuwe PE-regeling

Het Dossier

In het nieuwe Dossier 'De nieuwe PE-regeling' vindt u alle informatie overzichtelijk bij elkaar. In een aantal overzichtelijke blokken treft u de belangrijkste aandachtspunten.

  • Wat betekent de nieuwe PE-regeling voor u als accountant? Doorloop 5 stappen, schematisch weergegeven in een overzichtelijk visual
  • Wat betekent de nieuwe PE-regeling voor uw kantoor?
  • Informatie over SRA-ondersteuning voor u én uw kantoor
  • Informatie over de gratis informatiebijeenkomsten
  • Interviews met Corjan Aalbregt en Theo Reuters
  • FAQ: antwoord op tal van vragen

SRA ondersteunt!

Hoe koppelt u uw strategische doelen aan de (individuele) leerdoelen? Wat zijn uw uitgangspunten? Graag denken wij met u hierover mee. Ook helpen wij u de nieuwe PE-regeling binnen uw kantoor(organisatie) te implementeren zodat u uw gewenste doelen realiseert. Naast maatwerk ontwikkelen wij standaardopleidingsplannen om iedereen binnen uw kantoor structureel, onderbouwd en dus echt kwalitatief te laten ontwikkelen.


Bekijk het Dossier 'De Nieuwe PE-regeling'