Sla menu over
Thuis in uw branche
Publicatiedatum: 19-7-2022

Werkprogramma’s NOW 5 en 6 staan klaar

De werkprogramma’s voor de NOW 5 en 6 staan klaar. Dit naar aanleiding van de accountantsprotocollen voor de 5e tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW 5) en de 6e tijdelijke noodmaatregel overbrugging voor behoud van werkgelegenheid (NOW 6) die het ministerie van Sociale Zaken daarvoor heeft opgesteld.

Laptop

Evenals bij de eerdere NOW-werkprogramma’s zijn ook deze werkprogramma’s aangevuld met de bepalingen uit de voor deze opdrachten relevante Standaarden (3900N, 4400N en 4415N), zodat u een compleet werkprogramma voor de verschillende opdrachten tot uw beschikking heeft.

Let op! De downloads van de werkprogramma’s NOW 1, 2, 3, 4, 5 en 6 staan in één zip-bestand. Het downloaden van de releases is alleen mogelijk indien u bent ingelogd op de SRA-website en de NOW-werkprogramma’s heeft aangeschaft.

De werkprogramma’s zijn een aanvulling op de vier eerdere NOW-werkprogramma’s en hoeven niet opnieuw te worden aangeschaft. Mocht u de eerdere werkprogramma’s niet hebben aangeschaft, maar wel geïnteresseerd zijn dan kunt u dus alsnog de volledige set aanschaffen. Neem hiervoor contact op met Paul Davids, Customer Success Manager, via 030 656 60 60 of wp@sra.nl.

SRA-Werkprogramma NOW controles