Thuis in uw branche

Confianza en Markant samen verder

  • Publicatiedatum: 18-9-2018

Confianza Accountants uit Katwijk en Markant Accountancy uit Lisse slaan de handen in één. Per 1 januari 2019 gaan de kantoren een samenwerkingsverband aan.

Markant uit Lisse heeft in de zoektocht naar continuïteit van het bedrijf een geschikte partner gevonden in Confianza Accountants. Confianza - een vooruitstrevend kantoor – met jonge partners en met de ontwikkeling van automatisering als speerpunt, is de partner die het beste aansluit bij de klantenportefeuille en de filosofie van Markant.

Samenwerking

De directie van Markant zocht naar een organisatie die er voor zorgt dat Markant in zijn huidige vorm kan worden voortgezet. Met deze participatie worden kennis, ervaring en automatisering gebundeld. Een perfecte manier om de dienstverlening aan de klanten van Markant naar een hoger plan te brengen.

Uitbreiding

Kenmerkend voor Confianza is een nuchtere, betrokken werkwijze. Met aandacht voor de klant als het gaat om professionele en persoonlijke advisering. Confianza Accountants is al jaren actief in de regio Duin- en Bollenstreek. Met deze nieuwe samenwerking en uitbreiding richting het noorden van de Bollenstreek verstevigt Confianza haar positie in de regio.

Zo halen Confianza en Markant samen eruit wat erin zit!

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren