Thuis in uw branche

De Jong Accountants en Adviseurs, 216 en HLB winnen Exact Cloud Award 2017/2018

  • Publicatiedatum: 16-11-2017

Tijdens de Exact Cloud Award-verkiezing is De Jong Accountants en Adviseurs als winnaar uit de bus gekomen. Volgens de jury is het kantoor uit Vught het toonbeeld voor innovatief samenwerken met klanten.

Exact cloud awardDe Cloud Award voor Innovatie is uitgereikt aan 216 Accountants. HLB Van Daal & Partners krijgt de Cloud Award voor Samenwerking. De winnaars zijn vandaag bekend gemaakt tijdens Exact Live.

De Exact Cloud Award is de jaarlijkse verkiezing voor accountants- en administratiekantoren die innovatie en samenwerking met hun klanten naar grote hoogte stuwen. De uitreiking vond dit jaar voor de vijfde keer plaats. Driehonderd kantoren waren genomineerd en ruim vierduizend mensen hebben hun stem uitgebracht.

Relevante signaleringen

De Jong Accountants en Adviseurs overtuigde de jury tijdens de pitch met het feit dat alle klanten en medewerkers proactief relevante signaleringen ontvangen. Het kantoor is daarvoor goed geautomatiseerd. Zo is het gekoppeld met de branchesystemen van de klant. Daardoor kan De Jong effectief adviseren op basis van real-time data. Om de dienstverlening nauw aan te laten sluiten op de wensen van de klant, gebruikt De Jong actief het netwerk. Het creëert zelfs een community door flexwerkplekken aan te bieden.

Exact cloud awardVoorbeeldrol

Ook 216 geeft klanten inzicht op basis van real-time data. Daarnaast is het kantoor een pionier in fintech, blockchain, PSD2 en vervult het volgens de jury een voorbeeldrol voor de accountancybranche. Daarom ontvangt 216 de Exact Cloud Award voor Innovatie.

Partnerships

HLB Van Daal & Partners zet zwaar in op partnerships, onder meer met onderwijsinstellingen en IT-partijen. Het biedt een grote variatie aan diensten. De jury heeft grote waardering voor de aanpak volgens de piramide van Durven, Experimenteren en Leren. Daarom wint HLB Van Daal de Exact Cloud Award voor Samenwerking.
Martin van Vliet, juryvoorzitter van de Exact Cloud Award: "Als jury zijn we zeer onder de indruk van hoe de finalisten innovatief klantgericht denken en doen in hun organisatie hebben geïntegreerd. Het was dit jaar moeilijk om een winnaar aan te wijzen want het niveau van alle zes de finalisten was erg hoog. We zijn dan ook super trots op de winnaars van de Exact Cloud Award 2017/2018 en feliciteren hen van harte met hun award."

De winnende pitches zijn te bekijken via www.cloudaward.nl.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren