Thuis in uw branche

Kallen Accountants en Adviseurs

  • Publicatiedatum: 3-10-2017

Per 1 oktober is de vestiging van HLB van Daal & Partners te Geleen afgesplitst en zal als zelfstandig accountskantoor verder gaan onder de naam Kallen Accountants en Adviseurs.

Kallen accountants adviseursEen nieuwe naam met bekende gezichten: De directie wordt nog steeds gevormd door drs. Dion Daemen RA, drs. Iwan Houtvast RA en mr. Hans Kallen. Ook de invulling van de overige Geleense teamleden blijft ongewijzigd.

Klanten van Kallen Accountants en Adviseurs kunnen vertrouwen op optimale dienstverlening en klantbenadering en worden ontzorgd bij financiële vragen, fiscale vraagstukken en human resources uitdagingen.

Het kantoor is thuis in de branches Zorg, Non-profit, Bewindvoering, Transport, Bouw en Vastgoed, Notariaat en de algemene MKB praktijk en is daarnaast gespecialiseerd in advisering op het gebied van internationaal zakendoen. Kallen Accountants en Adviseurs is lid van het internationaal samenwerkingsverband Morison KSi. Hierdoor kunnen ze hun eigen expertise op gebied van internationaal ondernemen aanvullen met experts uit dit wereldwijde netwerk. Dit samenwerkingsverband omvat experts uit 80 landen en 159 ondernemingen die actief zijn op gebied van audit, corporate finance en juridische en fiscale advisering. Tevens beschikt Kallen Accountants en Adviseurs over een Belgium Desk en German Desk.

Daarnaast is per 1 oktober Audit Service Plus operationeel. Kallen Accountants en Adviseurs participeert als mede initiatiefnemer in deze onafhankelijke organisatie. Onder de nieuwe naam Audit Service Plus zal een team van experts klanten van dienst zijn op gebied van controleopdrachten, beoordelingsopdrachten en alle hieraan verwante opdrachten. Hiermee is de organisatie klaar voor de toekomstige regelgeving.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren