Thuis in uw branche

Koster Accountants sluit zich aan bij Van Ree Accountants

  • Publicatiedatum: 30-3-2021

Koster Accountants uit Bodegraven heeft zich aangesloten bij Van Ree Accountants. Beide kantoren hebben elkaar gevonden in organisatiecultuur, kleinschaligheid in werken en klantgerichte aanpak. Door op deze manier de krachten te bundelen, kan de dienstverlening worden gecontinueerd en versterkt. Het is de gezamenlijke wens om de marktpositie vanuit Alphen aan den Rijn verder uit te bouwen met de inzet van de bestaande medewerkers.

Jaap Bergman Gerlof de Jong Leo Koster
v.l.n.r.: Jaap Bergman, Gerlof de Jong
en Leo Koster

De aanleiding voor deze aansluiting is het zorgen voor continuïteit voor medewerkers en klanten bij Koster Accountants. Leo Koster: “Zowel voor onze medewerkers, als voor de klanten was ik op zoek naar continuïteit op de middellange termijn. In Van Ree Accountants heb ik een kantoor gevonden dat dit kan bieden en dat qua organisatiecultuur goed aansluit op de cultuur die wij hebben.”

Jaap Bergman, vestigingsdirecteur Van Ree Accountants in Alphen aan den Rijn: “Het team en de klanten van Koster Accountants vormen een mooie aanvulling voor onze vestiging in Alphen aan den Rijn. Hierdoor kunnen we elkaar verder versterken waardoor dit een mooi toekomstperspectief geeft voor beide partijen.”

Dienstverlening

Van Ree Accountants bedient cliënten in het onderwijs, nonprofit, vrije beroepen en het MKB. Koster richt zich met name op het MKB. De cliëntgerichte aanpak is kenmerkend voor beide organisaties. Ook de kleinschaligheid is voor beiden typerend. In de nieuwe situatie zal het team van Koster Accountants gaan werken vanuit Alphen aan den Rijn. Ook Leo Koster zal verbonden blijven aan Van Ree Accountants en zijn klanten blijven bedienen.

De omvang van Van Ree Accountants maakt het beter mogelijk om te investeren in de kwaliteit en breedte van de dienstverlening, terwijl tegelijk de kleinschaligheid op de vestigingen een persoonlijke en klantgerichte samenwerking met klanten mogelijk maakt.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren