Thuis in uw branche

SRA lanceert website Branche in Zicht

  • Publicatiedatum: 17-1-2013

Vandaag lanceert SRA een nieuwe website rond Branche in Zicht (BiZ), een uniek platform voor het ontwikkelen en delen van actuele kennis en inzichten over branches, bedrijven en ondernemers. De gebundelde klantenkennis van de SRA-kantoren, goed voor meer dan 50% van het mkb, wordt ondersteund door actuele benchmarkcijfers, betrouwbare branche-informatie en praktische adviesinstrumenten. Met Branche in Zicht wil SRA invulling geven aan de wensen vanuit de markt én aan de noodzakelijke vertaalslag van vakgerichte naar klantgerichte dienstverlening.

Grootschalige benchmarkdatabase

Een belangrijk onderdeel van BiZ is de grootschalige benchmarkdatabase die door SRA-kantoren wordt gevuld met jaarrekeningen. Wat maakt deze database uniek? Naast massa (betrouwbare benchmark), actuele en betrouwbare gegevens (de meest actuele jaarrekeningen afkomstig van SRA-kantoren, alle opererend vanuit een getoetst kwaliteitsborgingssysteem), is de benchmarkrapportage specifiek op de klant/onderneming toegesneden. Elf SRA-kantoren (de ‘kopgroep’) hebben de database inmiddels gevuld met meer dan 15000 jaarrekeningen. De database staat nu ook open voor het uploaden van jaarrekeningen van de andere SRA-kantoren, ruim 370 in getal. Zeer binnenkort kunnen de eerste benchmarkrapportages worden opgevraagd.

Adviestools

De website http://www.sra.nl/biz bundelt alle informatie over Branche in Zicht, inclusief de benchmarkdatabase en de daarbij behorende praktische klant- en branchegerichte adviestools. De website wordt continu aangevuld met actualiteiten over de verschillende branches, tools of praktische zaken als adviesbrieven. Ook ervaringsdeskundigen, zoals de kantoren uit de kopgroep en hun klanten, komen aan het woord. De link naar bijeenkomsten, vaktechnische kennis en educatieve vorming zal steeds worden gelegd. Daarnaast is de website nadrukkelijk interactief ingestoken: voor en door SRA-kantoren.

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren