Thuis in uw branche

SRA zoekt fiscale reviewer(s) West-Nederland

De SRA-reviewcommissie is op zoek naar uitbreiding van ons team van fiscale reviewers in het westen van het land. Bent u als fiscalist werkzaam bij een SRA-kantoor en heeft u interesse om externe reviews uit te voeren? Dan komen we graag met u in contact!

In de functie van fiscale reviewer treedt u samen met de regiocoördinator van de SRA-reviewcommissie op bij de periodieke toetsing en bewaking van de kwaliteitseisen die SRA aan de leden stelt.

Wat verwachten wij?

Tijdens een toetsing reviewt de fiscale toetser de fiscale procedures en dossiers bij SRA-kantoren. U signaleert mogelijke adviespunten en geeft samen met de regiocoördinator coachende aanbevelingen/aandachtspunten terug aan het getoetste kantoor. 

Waar beschikt u over?

  • U staat ingeschreven als Register Belastingadviseur of u bent aangesloten bij NOB (De Nederlandse Orde van Belastingadviseurs
  • U bent werkzaam bij een SRA-kantoor
  • U beschikt over voldoende vaktechnische kennis (bij voorkeur aantoonbare ervaring in bijvoorbeeld vaktechnische werkgroepen en/of commissies)
  • U heeft ervaring met recente fiscale opdrachten
  • U heeft ervaring met reviewwerkzaamheden en heeft gelegenheid om jaarlijks tenminste 10 dagen te kunnen reviewen

Interesse?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mieke Herinckx-Meijer (projectmanager Beleid & Kwaliteit) via mmeijer@sra.nl of Dick Meester (voorzitter Reviewcommissie) via SRA op 030 656 60 60.