Sla menu over
Thuis in uw branche

Jaarrekening MKB Checklist 2024

Voor jaarrekeningen 2023 en advies over 2024
Beknopt overzicht van de regelgeving voor grote, middelgrote en kleine mkb-ondernemingen, inclusief de fiscale actualiteiten.

Omschrijving

Geheugensteun om naast Jaarrekening MKB 2024 te gebruiken bij het opstellen van de jaarrekening. De checklist is zo opgezet, dat deze ook zelfstandig bruikbaar is.

TIP

Kijk ook naar de Elektronische Checklist!

Inhoud

De inhoud is gericht op de jaarrekeningposten, waarbij de opname/verwerking van de post, de waardering, de wettelijke presentatievoorschriften en fiscale regels worden behandeld. In deze editie is de fiscale wet- en regelgeving tot 1 januari 2024 verwerkt, inclusief de RJ 2023 en de RJ Uitingen 2023, die geldt voor boekjaren die aanvangen op of na 1 januari 2024. Met de aanduidingen ‘NIEUW’, ‘GEWIJZIGD’ ed. geven we aan wanneer zaken zijn gewijzigd resp. voor welke verslagjaren de betreffende tekst geldt.

Prijs

Leden

Nieuw! Als SRA-lid kunt u nu een abonnement afsluiten. U profiteert dan van een korting op de reguliere verkoopprijzen. En u krijgt uw bestelling jaarlijks automatisch toegestuurd, dus u heeft er geen omkijken meer naar. Bestel de Jaarrekening MKB Checklist 2024 in combinatie met Jaarrekening MKB 2024 voor nog meer korting!

  Abonnement  Losse verkoop 
Jaarrekening MKB Checklist  € 18,95 per stuk € 20,50 per stuk
Combinatiepakket  € 45,95 per set € 48,50 per set

 

U sluit een abonnement voor minimaal twee jaargangen af. Daarna wordt het abonnement automatisch verlengd, tenzij u het vóór 1 februari opzegt. Dit kan door een bericht te sturen naar jaarrekening-mkb@sra.nl. Uw opzegging wordt altijd per e-mail bevestigd.

Niet-leden

Ook als niet-lid kunt u de Jaarrekening MKB Checklist bestellen via SRA. Als u een abonnement afsluit waarmee u het boekje jaarlijks automatisch krijgt toegestuurd, geldt er zelfs een aanzienlijke korting:

  Abonnement  Losse verkoop 
Jaarrekening MKB Checklist  € 31,50 per stuk € 36,95 per stuk
Combinatiepakket  € 71,95 per set € 85,95 per set

Profiteer van extra voordeel

Zowel voor leden als niet-leden (inclusief abonnementen en combinatiepakketten) geldt dat het bestellen van het boek in een hogere oplage wordt beloond met een extra korting:

Oplage Korting 
Oplage > 50 boeken 10%
Oplage > 100 boeken 15%

Prijzen zijn exclusief btw en (eventuele) verzendkosten. Op dit product zijn de Algemene Voorwaarden SRA van toepassing. 

Opties

Als u uw bestelling voor de gedrukte versie van de Checklist uiterlijk half maart plaatst, kunt u deze laten voorzien van uw logo (voorzijde) en adresgegevens (achterzijde) of geheel eigen omslag in uw huisstijl. Zie tabblad specificaties.

Extra drukkosten

 Logo opdruk in zwart          € 250
 Logo opdruk in kleur*    € 450
 Eigen omslag*    € 750

* Full colour; bij gebruik van PMS-kleuren geldt een meerprijs.

Specificaties

Lever onderstaande specificaties bij uw vormgever aan. Zodra u de bestanden ontvangen heeft van uw vormgever kunt u ze vervolgens doorsturen naar: jaarrekening-mkb@sra.nl.

Logo opdruk (logo voorzijde + adresgegevens achterzijde)

 Ruimte voorzijde        B 144 mm x H 28 mm
 Ruimte achterzijde    B 144 mm x H 80 mm
 Bestand    Illustrator bestand (geen jpg of pdf)
 Kleuren
   Full colour

Eigen omslag (geheel in uw huisstijl)

 Formaat voor- en achterzijde     Afgewerkt B 110 mm x H 200 mm
 Rugdikte     6,5 mm (varieert per uitgave/jaargang)
 Bestand
   Highres PDF
 Opmaak    Aanleveren als spread met 5 mm afloop rondom 
 Kleuren 
 

 Full colour