Thuis in uw branche

Opleidingen Cultuur

De ‘nieuwe leider’ worden? Een verandertraject op een goede manier begeleiden? Uw medewerkers klaarmaken voor een nieuwe rol binnen uw organisatie? Deze opleidingen helpen u op weg. 

  • In 5 stappen naar een kwaliteitsgerichte cultuur
    De AFM zet sterk in op een kwaliteitsgerichte cultuur binnen het accountantskantoor. Maar uit de SRA-Cultuurscan blijkt dat de (interne) samenwerking nog vaak een uitdaging is. Tijdens deze interactieve training leert u hoe u de samenwerking in uw team positief beïnvloedt. U krijgt handvatten om met een stappenplan een kwaliteitsgerichte cultuur te bevorderen en te behouden!

Meer informatie en inschrijven


  • Leiderschapsprogramma voor vennoten
    Een nieuw en uitdagend programma voor vennoten die hun huidige manier van aansturen willen verfijnen en een sprong willen maken in de ontwikkeling van hun organisatie! Module 1 en 2 van dit programma gaan over Cultuur en Gedrag.

Meer informatie en inschrijven


Meer informatie en inschrijven


  • Persoonlijke coaching
    Soms kunt u wat meer persoonlijke ondersteuning gebruiken om vaardigheden en competenties te ontwikkelen. Begrijpelijk aangezien we langer de tijd nodig hebben om oude gewoonten af te leren dan om nieuwe gewoonten aan te leren. Werk daarom gericht aan uw persoonlijke ontwikkeling met onze coach.

Meer informatie en inschrijven

SRA.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Cookies accepteren